VICTÒRIA I LIDERAT PER A LA UE.LLORET

17 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

Ahir el Lloret hagué de suar de valent per poder guanyar a un Pilares, que es mostrà molt sòlid defensivament al llarg de tot el partit. El Lloret tot i disposar de nombroses ocasions de gol, semblava que la pilota es volia resistir a entrar i amb el marcador amb empat s’arribà al final del primer temps. La tònica de la segona part va continuar sent la mateixa, un Lloret que duia el pes del joc, i un Pilares ben tancat al darrera i que cercava sortir a la contra. Quan semblava que seria impossible rompre el mur defensiu del Pilares, arribà el gol de la victòria, obra d’en Juanjo Ortiz, qui dins l’àrea petita va batre el porter desprès d’una bona jugada del Lloret per banda dreta.  Amb l’1 a 0, el Lloret va sabre controlar el partit i emportar-se 3 punts valuosíssims, que el permeten situar-se al capdavant de la classificació.

fuente: uelloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com