Dimarts, dia 1 ENTREGA DESFIBRILADORS AL FUTBOL SALA

31 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

A les 19 hores, a la Mutualitat de Futbolistes de Palma, la Federació entregarà Desfibriladors als clubs de Futbol Sala. Tal com ja s’ha fet amb els clubs de futbol, el president Miquel Bestard ha explicat que la seguretat dels jugadors s’ha d’ampliar als pavellons poliesportius.

Va ser en la darrera reunió de la Junta Directiva de la FFIB de l’any 2010 quan se va decidir ampliar la inversió en desfibriladors perquè tots els clubs de futbol sala puguin beneficiar-se d’aquesta mesura de seguretat.

Shan convocat tots els clubs de Futbol Sala per explicar-los els avantatges de comptar amb un desfibrilador quan hi ha partits o entrenaments.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com