EL ZONA 5 MINI B CEDEIX EL LIDERAT AL MOLINAR

15 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Jornada poc favorable per als equips mini del Zona 5. El Mini TT Serra va perdre el liderat del Grup Especial davant un excel·lent La Salle Palma, que apunta a clar favorit al títol. Les del Zona 5 no varen saber trobar el seu millor nivell davant unes rivals de gran qualitat i es varen veure clarament superades.
El  Zona 5 Mini B també va deixar com a líders en solitari al Molinar. Aquest sí va ser un partit molt igualat. Les locals no varen fer un bon partit, amb poca fluïdesa al seu joc i amb problemes per aturar a la destacada jugadora número 10 del Molinar, la millor del partit. Tampoc el Molinar dominava el joc, tot i que va cometre menys errades que les permetia dur avantatge al marcador, 18-25 a la mitja part. Però a la segona meitat va arribar la reacció del Zona 5. Un parcial de 20-4 pareixia decantar el resultat cap a les locals. La pressió defensiva va créixer per part de les manacorines que no deixaven pensar  les rivals. En canvi, el partit va tornar a fer un gir: el darrer període va ser el pitjor amb molta diferència per part del Zona 5, que va encaixar un parcial de 5-24 que significava la seva primera derrota en aquesta fase.

La Salle Palma:                    78
ZONA 5 Mini TT SERRA:     55

ZONA 5 Mini B:      45
B Molinar:               53

EL ZONA 5 SA LLONJA DEFENSA EL SEU LIDERAT FINS L’ÚLTIM SEGON

Per moments pareixia que el Zona 5 Cadet Sa Llonja duia el mateix camí que els equips mini i que cediria el seu liderat perdent per primera vegada un partit en aquesta fase. Però no, les del Zona 5 varen lluitar fins el final i varen aconseguir la seva quarta victòria en quatre jornades disputades. El partit, com tots els d’aquest grup, va tenir un marcador baix que reflecteix la molta lluita amb poc encert. Les del Jovent duien la iniciativa al marcador durant algunes fases del partit, però les manacorines es varen posar per davant al darrer quart. Les constants pilotes perdudes en passades interiors massa arriscades i sense sentit posaven en perill el resultat final. S’arribava als darrers instants amb el record present d’altres finals igualats amb derrota de la primera fase. Malgrat tot, les del Zona 5 varen saber deixar córrer el rellotge amb el marcador a favor i mantenir el seu petit avantatge en un final molt emocionant, que no es va decidir fins a una recuperació de pilota quan quedava menys d’un segon.

D’altra banda, el Cadet Especial UPI Manacor va jugar un partit molt desigual davant el potent Sant Agustí: fantàstic principi i final, però desastre entremig. Amb 18-19 al marcador i les visitants molt incòmodes, el partit va fer un gir i es va encaixar un parcial terrorífic de 0-24 (10 minuts sense anotar) que va decidir el partit. En els darrers cinc minuts, les manacorines varen treure l’orgull i varen fer un parcial favorable de 12-0 per dignificar el resultat final.

ZONA 5 Cadet SA LLONJA:         45
Jovent:                                          43

ZONA 5 Cadet UPI MANACOR:       36
Sant Agustí:                                        57

ZONA 5 Infantil SPORT MARKETING :     6
Binissalem:                                 56

La Salle Palma:                              67
ZONA 5 Infantil SPORT MARKETING :    16