MITJA MARATÓ de POLLENÇA

23 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

MITJA MARATÓ de POLLENÇA

Prop de mil corredors es citaran a la 5a Mitja Marató de Pollença el proper 10 d’abril
El Palma Arena ha acollit avui la presentació de la 5a Mitja Marató de Pollença, prova que tindrà lloc el proper 10 d’abril i que també és Campionat d’Espanya de Veterans i Campionat de Balears. Els organitzadors de la prova preveuen un rècord de participació amb prop d’un miler de participants.
A l’acte hi ha assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González; el batle de Pollença, Joan Cerdà Rull; el campió del món i d’Europa de marató Martin Fiz, i el president del Club d’Atletisme Pollença, Jordi Llobera.
El delegat ha assegurat que «acollim aquesta iniciativa amb moltíssima il·ilusió. Hem apostat per aquesta cursa perquè  ens contagia alegria per la pràctica de l’esport.  Té un retorn en valors, i també econòmic, en promoció del turisme a les Balears».
El campió Martin Fiz, que participarà en la prova per cinquena ocasió, ha dit «la Mitja de Pollença és un esdeveniment important a Espanya, cada cop més consolidat i en el que estic orgullós de prendre part. Estic segur que aquest cop s’aconseguiran rècords de assistència i participació».
Joan Cerdà ha donat les gràcies a la Delegació de la Presidència pel seu suport i ha assegurat que «Fiz ja forma part de la nostra petita història i enguany participa per primer cop a una cursa de veterans.  És un honor i un privilegi que estigui amb nosaltres. Es tracta d’una prova molt maca que transcorre per un municipi privilegiat, amb un excel·lent entorn. I també s’ajunten els atletes de primer nivell amb corredors populars, que són els que fan i gaudeixen de la mitja marató. A més, la prova és un molt bon reclam turístic per gent de fora que ve a l’Illa a fer esport».
Jordi Llobera, per la seva part, ha agraït a tots «els voluntaris» que han fet que aquesta cursa sigui, de nou, una realitat i ha destacat l’esforç de l’organització per «pujar de nivell» i ser campionat d’Espanya i de Balears, el que significa «tot un repte».
També es realitzarà una cursa de 5 km anomenada «ucinkaeme», que sortirà a les 10.15 hores de Pollença.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com