Trenta-dos equips mallorquins a la Copa Danet

25 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Presentació Copa Danet 2011

El poliesportiu de Llucmajor acull l’onzena edició del trofeu amb la presència de més de 600 nins i nines

Un total de trenta-dos equips mallorquins de futbol-7 aleví participen enguany a l’11a edició de la Danone Nations Cup. El trofeu, de caire internacional, s’ha presentat avui matí a Llucmajor, ja que aquest municipi serà la seu de les competicions que es duguin a terme a Mallorca, el proper diumenge, dia 1 de maig, al poliesportiu municipal.

 

Han presentat aquesta edició del trofeu la consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis; el director insular d’Esports, Paco Blasco; el batle de Llucmajor, Joan Jaume; el regidor d’Esports del municipi, Joan Oller;  Paco Navarrete, de l’organització del trofeu, i el jugador Miquel Àngel Moyà, que es el padrí d’aquesta edició. També ha assistit a la presentació el regidor de Joventut de Llucmajor, Toni Campos.

 

Dels 32 equips participants, que aplegaran quasi 400 nins, només un podrà representar Mallorca a la fase final de Barcelona el proper mes de juliol, d’on sortirà el representant espanyol que assistirà a la gran final internacional que es disputarà a Madrid el mes d’octubre, amb els representants dels altres 39 països participants.

 

Com en les anteriors edicions la Danone Nations Cup, que té la col·laboració del Consell en el cas de la fase classificatòria de Mallorca, té un component solidari, que va més enllà del caire esportiu.

 

D’una banda, els participants als diferents partits que es disputin diumenge podran aportar material esportiu i escolar, que posteriorment es repartirà a una associació sense ànim de lucre que treballi amb infants.

 

Així mateix, i conjuntament amb la Federació Balear d’Esportistes amb Discapacitat, s’organitzaran un partit amb esportistes d’aquesta federació per fer prendre consciència als joves de la importància de l’esport com element integrador. A més, tendrà lloc també un partit de futbol femení per incidir en el foment de la igualtat de gènere, també en matèria d’esport.

 

Diada multicomarques

Coincidint amb la Copa Danet 2011, el poliesportiu de Llucmajor acollirà també una «diada multicomarques» dels Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca, dedicada també al futbol, en la qual participaran més de 200 nins i nines de les comarques mallorquines de Migjorn i el Pla.

 

En aquest cas, es tracta d’infants de les categories preiniciació, iniciació i benjamí, que disputaran una sèrie de minipartits de futbol adaptats a les característiques dels participants.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com