CADETS. PENYA CIUTADELLA 5 – FERRE 0.

8 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
escudo-ferrerias

Els cadets aquest mati han perdut en es camp del Penya per 5 a 0, ha estat un partit dificil per el nostre equip ja que davant teniem un equip que es juga anar a la final en la dura pugna que mantenen amb el Menorca i han demostrat estar en un gran moment de joc i confiança, ja que davant porteria han estat molt encertats marcant en les 3 primeres ocasions, mentres que a nosaltres no ens sortia res avui.
En el primer quart d’hora es partit ha estat viu, el Penya intentava marcar prest i noltros no perdre la cara en el partit, el primer gol ha arribat en el minut 17 un gol que ha servit perque l’equip ciutadellenc es creixes i nosaltres ens ha fet molt de mal, ja que fins la mitja hora ens han marcat dos gols mes que han resolt es partit.
En el segon temps hem intentar marcar algun gol que ens ajudes a reaccionar, peró no hem pogut trobar la manera de batre la porteria del Penya.
Ara la setmana que ve jugarém es darrer partit de la lligueta de copa, en que intentarém acabar com a tercers de grup.
Anims equip no passa res, d’aquestes coses també s’aprenen.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com