MENORCA BÀSQUET I CLUB VIDALBA, FENT EQUIP

1 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
.

El Menorca Bàsquet ha tancat la temporada d’activitats solidàries amb la visita sorpresa als membres del Club Vidalba, en el decurs de la festa del catorzè aniversari de l’entitat. Benito Reynés, Urko Otegi i Melvin Sanders hi van assistir.

 

Ha estat, d’alguna manera, la darrera acció dins del programa Menorca Solidària que la SAD ha desenvolupat durant la temporada 2010-11. Els membres, associats i familiars del Club Vidalba van rebre la visita del president Benito Reynés y els jugadors Urko Otegi i Melvin Sanders, just el dia que l’entitat esportiva per a discapacitats celebrava els catorze anys d’existència federativa.

 

El president del Menorca Bàsquet entregà al cap visible de l’associació, Biel Carreras, una samarreta firmada pels jugadors i el cos tècnic, mentre que Otegi i Sanders es van posar a la butxaca els integrants actius del Club Vidalba amb diferents obsequis de productes de l’equip.

 

La relació entre el Menorca Bàsquet i el Club Vidalba es remunta a molts anys enrere. De fet, en les darreres temporades el Menorca Bàsquet-Asinpros-Vidalba a competit en diferents competicions tant a Menorca com fora del nostre àmbit geogràfic. Fotografies, autògrafs, encaixades de mans, abraçades i qualque repte esportiu van completar un capvespre festiu a la seu del Club Vidalba.

 

Programa “Menorca Solidària”

 

El Menorca Bàsquet ha tancat el curs 2010-11 amb un total de 17 accions directes en els partits disputats al Pavelló Menorca, una per cada jornada ACB, i en les quals el club ha posat a disposició de les entitats la plataforma ACB per donar a conèixer la causa que defensa i activitats que promou: Club Vidalba, UNICEF, Germandat Donants Sang, ASPANOB, Fundació Vicente Ferrer, Manos Unidas, Fundació Nadia Nerea, Sine Dolore, Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca, ACNUR, Acción contra el Hambre, TEA, AEMIN i Síndrome de Down.

 

El Menorca Bàsquet ha escampat el seu esperit solidari des de l’inici de la temporada, en la campanya d’abonaments (UNICEF), el Memorial José Timoner (Projecte Home) o el repartiment de joguines, en les dates de Nadal, a través de la Creu Roja o a l’Hospital Mateu Orfila, en la campanya activada directament per l’ACB.

 

La instal·lació insular ha tingut també un espai per a la recollida de firmes a favor de la millora del transport aeri a Menorca.

 

MENORCA BÀSQUET Y CLUB VIDALBA, HACIENDO EQUIPO

El Menorca Bàsquet ha cerrado la temporada de actividades solidarias con la visita sorpresa a los miembros del Club Vidalba, en el transcurso de la fiesta del decimocuarto aniversario de la entidad. Benito Reynés, Urko Otegi y Melvin Sanders asistieron.

Ha sido, de alguna manera, la última acción dentro del programa Menorca Solidaria que la SAD ha desarrollado durante la temporada 2010-11. Los miembros, asociados y familiares del Club Vidalba recibieron la visita del presidente Benito Reynés y los jugadores Urko Otegi y Melvin Sanders, justo el día que la entidad deportiva para discapacitados celebraba los catorce años de existencia federativa.

El presidente del Menorca Bàsquet entregó al cabeza visible de la asociación, Biel Carreras, una camiseta firmada por los jugadores y el cuerpo técnico, mientras que Otegi y Sanders se metieron en el bolsillo a los integrantes activos del Club Vidalba con diferentes obsequios de productos del equipo.

La relación entre el Menorca Bàsquet y el Club Vidalba se remonta a muchos años atrás. De hecho, en las últimas temporadas el Menorca Bàsquet-ASINPROS-Vidalba ha competido en diferentes competiciones tanto en Menorca como fuera de nuestro ámbito geográfico. Fotografías, autógrafos, apretones de manos, abrazos y algún reto deportivo completaron un atardecer festivo en la sede del Club Vidalba.

Programa “Menorca Solidaria”
El Menorca Bàsquet ha cerrado el curso 2010-11 con un total de 17 acciones directas en los partidos disputados en el Pavelló Menorca, una por cada jornada ACB, y en las que el club ha puesto a disposición de las entidades la plataforma ACB para dar a conocer la causa que defiende y actividades que promueve: Club Vidalba, UNICEF, Hermandad Donantes Sangre, ASPANOB, Fundación Vicente Ferrer, Manos Unidas, Fundación Nadia Nerea, Sine Dolore, Fundación para personas con discapacidad de Menorca, ACNUR, Acción contra el Hambre, TEA, AEMIN y Síndrome de Down.

El Menorca Bàsquet ha esparcido su espíritu solidario desde el inicio de la temporada, en la campaña de abonos (UNICEF), el Memorial José Timoner (Proyecto Hombre) o el reparto de juguetes, en las fechas de Navidad, a través de la Cruz Roja o al Hospital Mateu Orfila, en la campaña activada directamente por la ACB.

La instalación insular ha tenido también un espacio para la recogida de firmas a favor de la mejora del transporte aéreo en Menorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com