Alba Cardona renova i l’equip recupera Janine Sandell després de la plantada de Diana Sánchez

14 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Volley
Alba y Janine

La britànica va acceptar una oferta de renovació després que la manxega es retractàs un mes després del seu compromís a seguir amb Chema Rodríguez

L’anglesa Janine Sandell seguirà una altra temporada amb el CV Ciutadella a la SFV. Tot i que l’atacant no havia estat prioritat cercant d’un projecte una mica renovat, la plantada de Diana Sánchez ha portat que el cos tècnic optàs per intentar recuperar la britànica. Sandell estava meditant altres ofertes alternatives però rebuda la proposta de Ciutadella ha decidit seguir amb la samarreta vermella al Pavelló d’Esports. Serà, així, la seva tercera temporada a Menorca. Per contra, la manxega Diana Sánchez s’ha retractat del seu compromís donat al club i cos tècnic el passat 31 de maig. Sánchez va comunicar a finals de juny a Chema Rodríguez i Bep Llorens la seva voluntat de no jugar a Menorca al•legant tenir una oferta de l’estranger, de manera que la receptora incompleix la seva paraula amb l’entitat de Ciutadella.

D’altra banda, CV Ciutadella ha tancat la continuïtat de la jove jugadora del planter, Alba Cardona, que després de solucionar i decidir sobre el seu futur ha pogut combinar el fet de cursar estudis i seguir jugant al primer equip del CV Ciutadella. Cardona tenia pendent de resolució alguns tràmits acadèmics que al final li han permès seguir gaudint de la seva militància a la Superlliga Femenina i, a més, amb el club que l’ha formada. Amb la seva continuïtat, segueix mantenint l’estendard d’única jugadora local de la plantilla, de moment.

Fins ara, l’equip el formen: Helia González, Yoraxi Meleán, Ana Correa, Esther López, Alba Cardona i Janine Sandell com a renovades. S’incorporaran noves Sonja Newcombe, Cristina Sanz i Carla Dies. Queda pendent la resposta de la central Vita Prychepa i a l’espera d’una altra incorporació com a oposada, després de la impossibilitat per lesió de Kylie Atherstone.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com