Deu aspirants a endur-se’n el Premi Heroïna des Bosc a la reunió de demà a Son Pardo

21 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El programa nocturn, de vuit carreres, presenta un atractiu fons quartet pels apostants a la sisena cursa, amb 2.123 euros.

El Premi Heroïna des Bosc, amb 3.000 euros en joc, sobre una distància de 1.609 metres, se presenta com la cursa més interessant de demà a la reunió nocturna de Son Pardo, amb un programa de vuit carreres, d’entre les quals també destaca la sisena carrera, Premi Ido PB (a les 23,10 hores), pel fons quartet que presenta: 2.123 euros.

El Premi Heroïna des Bosc (quinta cursa, a les 22,40 hores) comptarà amb 10 aspirants: Magistral (A.Valls), Shakir Star (M.A. Binimelis), Silver Mixo (J.C. Rotger), Oh Tap in HM (J.A. Horrach), Niky d’As Pont (M. Riera B.), Sybila de Kor (J.A. Riera), Omni Maker SB (A. Roca), Martiks Blai (G.Pou), Nokia PV (M. Mestre) i Nuba di Monmes (D.Fernández).

La reunió s’obrirà amb el Premi Aron a les 21 hores, seguit de Premi Aron II, Premi Pau Moll Gaya, Premi PSCJ Astrot, Premi Heroïna des Bosc, Premi Ido PB, Premi Aron III, i tancarà el Premi Classificatòria Torneig SECF amb 16 cavalls de tres i més anys internacionals a la graella de sortida, amb una carrera sobre 2.650 metres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com