EL MALLORCA I LA FFIB, SOLIDARIS AMB JOSÉ MARÍA

19 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
.

EL MALLORCA I LA FFIB, SOLIDARIS AMB JOSÉ MARÍA

José María Hinojosa va veure complit un dels somnis de la seva vida quan va rebre, de mans dels jugadors Emilio Nsué i Pau Cendrós, una camiseta del Reial Mallorca i una altra de la Selecció Espanyola firmada pels jugadors. Va ser la sorpresa de la Festa Solidària organitzada a Bunyola per comprar-li una cadira de rodes elèctrica. José María, de 9 anys, pateix una malaltia muscular irreversible.

La Festa Solidària la va organitzar un grup de dones bunyolines i va tenir la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses entitats públiques i privades. Va ser durant el pamb oli i el concert musical en homenatge a José María i la seva família, quan se varen presentar per sorpresa el president de la FFIB, Miquel Bestard, acompanyat dels jugadors mallorquinistes Emilio Nsué i Pau Cendrós amb els regals per José María, gran aficionat al futbol i seguidor del Reial Mallorca.

Amb gran emoció, el nin va rebre els obsequis i se va fer fotografies amb els futbolistes.

Molta dels assistents a l’homenatge varen voler autògrafs de Nsué i Cendrós i fer-s’hi fotografies.

FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com