Omni Maker guanya el Gran Premi Diada de Mallorca

18 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
GP Diada Mallorca

L’egua menada per Antoni Frontera ha dominat la carrera en tot moment

 

Omni Maker (1’17”7)  menat per Antoni Frontera i pertanyent a la Quadra ses Barrioles ha guanyat el Gran Premi Diada de Mallorca, cursa amb la qual s’ha tancat la primera reunió del calendari de tardor a Son Pardo i que oferia al nombrós públic assistent un programa de vuit curses, essent el Premi de la Diada la de major dotació econòmica amb 2.400 euros en premis. La segona posició ha estat per Soraya Mixo (1’17”8)) conduït per Joan A. Riera i que ha entrat a meta seguit de Niky d’As Pont (1’18”0) a les regnes de Mateu Riera.

La cursa, sobre una distància de 2.650 metres, ha comptat amb un graella de 10 cavalls participants de quatre i més anys nacionals amb Malone i Omni Maker com a concursants que arribaven amb més guanys. Al primer pas per meta Omni Maker ja dominava la carrera, també als 1.600 metres, seguida de Niky d’As Pont i Malone, emperò aquesta s’ha vist superada en el darrer tram per Soraya Mixo.

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha fet entrega del trofeu del Gran Premi Diada de Mallorca al joquei guanyador acompanyat de la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, del president de l’IEHM, Nicolau Gómez i del president de la FBT, Joan Llabata.

A destacar també el Premi Gabriel Portell ‘Joqueis’, quarta carrera de la tarda (17,20 hores) que ha acabat amb victòria de Oto de Ritz (1’19”9) menat per A. Riera B, seguit  de Sam G. (1’20”0) amb J.C. Rotger i Sito AB (1’20”1) amb A.Frontera.

FOTOS IEHM

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com