Les carreres Premium del 21 i 28 de desembre tancaran el calendari de trot a Son Pardo

15 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Son Pardo

La reunió del proper dimecres bat un rècord amb 305 cavalls inscrits per participar a les 8 carreres

 

El proper dimecres, 21 de desembre, Son Pardo obre de nou les portes a les carreres Premium que permet apostes en xerxa i que retransmet en directe el canal temàtic Equidia. I ho fa amb la màxima expectació en el món del trot de Balears, atès que per a l’avanç del programa s’ha registrat un total de 305 inscripcions, xifra mai assolida i que  constata un gran interès participatiu en aquestes dates nadalenques marcades per les curses que Cheval Français ha inclòs en el seu calendari. El Premi Búfalo, del programa Premium, amb 87 inscrits, té la millor marca de peticionaris per participar-hi.

El programa del proper dimecres inclourà vuit proves, sis de les quals tendran premis de cinc mil i sis mil euros. Les més dotades econòmicament seran el Memorial Bartomeu Estelrich i la Clausura del Circuit dels 4 anys.

Aquestes carreres especials s’iniciaren el 5 de gener d’enguany i des de llavors hi ha hagut un total de 6 reunions en format Premium (fins ara anomenades PHH). Amb les jornades entre setmana del 21 i 28 de desembre s’obre una nova campanya de curses Premium que tindrà continuïtat amb altres 10 convocatòries durant el proper 2012: 4, 11 i 25 de gener,  1, 8 i 15 de febrer, 2 i 23 de març i 19 i 26 de desembre. El nombre de carreres Premium a Son Pardo durant l’any vinent serà de 76, 16 més que les que s’hauran disputat enguany.

 

 

 

 

Oficina de Comunicació de l’IEHM

Miquel Barceló

Tf. Mòbil 648014265

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com