FFIB; ESCOLETES DE FUTBOL, (Reunió 20 de Octubre 18,30 Hrs Gral.Riera

18 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El president de la FFIB, Miquel Bestard, i el responsable d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, vàren firmar l’acord perquè totes les Escoletes de Futbol (5, 6 i 7 anys) tenguin la supervisió de la Federació

 

Aquest acord de col·laboració és per facilitar la pràctica i la promoció del futbol i el futbol sala entre els nins i nines de categoria de Preiniciació (nascuts en el 2006, 2007 i 2008) dels diferents escoletes dels clubs de futbol i futbol sala.

 

Amb aquest acord, la FFIB és compromet a promocionar, publicitar i donar suport al programa esportiu de la Direcció Insular d’Esports, Jocs Esportius Escolars, per la temporada 2011/2012, en la categoria de preiniciación.

El programa està destinat a nins i nines en edat escolar te com a objectius principals oferir i potenciar els activitats esportives, potenciar la participació dels infants, contribuir al desenvolupament dels joves, potenciar la participació per igual, crear un hàbit esportiu i promocionar el joc net i l’esport sense insults; i possibilita als entitats que s’inscriguin en un conjunt d’activitats esportives diverses.

L’any passat és encallin desenvolupar 200 diades jornades de lliga de futbol, amb una participació de 7300 nins, xifra que, amb la signa d’aquest acord, està previst que s’incrementi.

REUNIONS AMB ELS CLUBS

Aquest és l’escrit que la Direcció insular d’Esports de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports, envia als responsables de les escoletes de futbol/futbol sala que han participat en el programa de Jocs Esportius Escolars i altres persones relacionades en el món de l’esport, per tal de presentar el programa JOCS ESPORTIUS ESCOLARS per la temporada 2011/2012.

 

Des de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell Insular de Mallorca, treballem per facilitar l’accés a la pràctica esportiva, tant individual com col·lectiva, a tots els escolars de l’illa. El nostre objectiu essencial és promoure l’organització d’esdeveniments, competicions, programes i actuacions esportives per a la població en edat escolar i fomentar la pràctica de l’esport base i l’esport per a tothom entre els infants i joves de Mallorca. Es tracta d’una iniciativa en què la nostra finalitat primordial és impulsar sempre hàbits esportius saludables i constants, alhora que es millora la socialització.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com