L’equip Fotografia Bennàssar jugarà a Especial

18 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’equip mini femení de l’any 2000 ha aconseguit classificar-se entre les 8 millors de Mallorca per jugar la fase especial. Aquesta és una fita sense precedents a aquesta categoria ja que mai cap equip femení ho havia aconseguit.  Fot Benn

 

Serà molt difícil però segur que ho faran d’allò més bé i superaran aquest nou repte amb bona nota, intentant emular l’equip mini masculí que l’any passat inclòs aconseguí jugar el campionat de Mallorca.

Fent un poc de recordatori aquest grup de nines havien aconseguit la temporada passada acabar primeres i invictes (15 partits) del seu grup de preferent.

 Ja dins aquesta temporada i mantenint el gruix del grup han aconseguit quedar segones del seu grup de promoció amb 6 victòries i una sola derrota (un sol partit perdut en tot l’any 2011). Cal destacar l’excel·lent partit que realitzaren contra l’Alcúdia en un cara o creu on per classificar-nos havíem de guanyar de més de 14 punts. Al final la victòria va ser de 24 i per tant aconseguit la plaça a categoria especial.

Els equips que formen part del grup especial són:

La Salle

CIDE

Zona 5

Montuïri

Binissalem

Bunyola

Sant Josep

Joan Capó

En principi tot pareix que som l’equip més fluix però això ens ha de motivar. Els objectius han de ser aconseguir disputar partits, de tu a tu, al manco a 4 dels rivals. De fet ja hi ha premi acordat: 2 victòries equival a sopar i 4 victòries equival a anada al Ram.

Sens dubte ens ajudaran a aconseguir millorar també les jugadores de preferent i comptarem amb elles a alguns partits.

 Sort i conyac!

 Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com