A un pas de la gran remuntada

29 enero 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El CCE Sant Lluís de Xavi Carreras es desplaçava a Alaior per enfrontar-se al CB Jovent en un partit que a punt va estar de saltar la sorpresa després d’una gran remuntada dels lluissers. Els de blau van demostrar que els partits duren 40 minuts, i que en bàsquet tot es possible, i pots estar perdeguent de 22 punts i en 12 minuts igualar el partit, amb lluita, amb entrega, i amb una gran defensa. Nomes va faltar una miqueta de sort en les darreres possessions per culminar la remuntada.

El primer període va ser molt igualat, amb un tempteig baix, però cap dels dos equips aconseguia superar els 2 punts de diferència, 12-11 per als d’Alaior a la finalització del quart.

Després de la represa va venir el baixó del CCE Sant Lluís, la defensa brillava per la seva absència i el CB Jovent ho aprofitava per anar-se’n al marcador, el parcial d’aquest quart ho diu tot, 29-15, per arribar al descans 41-36.

Després del descans els d’Alaior continuar eixamplant el marcador, fins arribar al 50-28 a 5 minuts del final del tercer quart. El partit semblava sentenciat, però no va ser així. Els lluissers van començar a defensar, en Tobal es posava l’equip a l’esquena, tant en atac, 28 punts al final, com en defensa, i amb un espectacular parcial de 9-31, entre el minut 6 del tercer quart i el minut 8 del quart, es va empatar el partit a 59.

L’equip va demostrar que en bàsquet res està decidit fins que no s’acaba el partit i es va entrar en l’últim minut empatats a 62.

Era un final a cara o creu, en què la sort podia jugar un paper fonamental, un triple dels d’Alaior els posava 3 amunt, que després d’un tir lliure van ser 4, aquí s’acabava el partit, el CCE Sant Lluís no va poder culminar la gran remuntada i va caure derrotat 67-65.

Informa:   Deporte Balear fuente:  ccesantlluis.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com