REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 – SAMI 1.

26 febrero 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Ibiza

L’equip de regional ha conseguit un empat a 1 gols contra el Sami, ha tornat a ser un partit en que els nostres jugadors han mostrat una gran actitud lluitant tot el partit per conseguir la primera victoria que es resisteix per joc i ganes que mostren en les darreres jornades, hem disposant principalment durant els primers 30 minuts de la segona part de 2 grans ocasions del debutant juvenil Alex Bruño que per poc no han estat gol, davant hem tingut un equip que també ha lluitat amb insistencia durant tot el partit.
Ha estat un partit obert en que els dos equips han cercat la victoria, els nostres jugadors han sortit amb ganes desde l’inici i en una de les primeres arribades hem tingut un penal a favor nostre que ha convertit en Willy Pascual, el Sami ha reaccionat peró i en el minut 23 ha conseguit l’empat el partit tornava a estar igualat i fins el descans hi ha hagut arribades a les dues areas en defensa hem estat correctes aturant els jugadors mes perillosos del Sami, el partit era intens en la zona mitja.
Després del descans han vingut els millors minuts de joc nostre tinguent bones ocasions per desnivellar, peró no hem estat encertats i l’equip visitant ho ha aprofitat per arribar a la nostra porteria en el darrer quart amb 2 bons xuts, el joc ha estat viu en tot moment i l’equip ha tornat a donar la cara en tot moment mostrant que cada setmana va agafant confiança.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com