El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i el president de Projecte Home Balears, Bartomeu Català, assisteixen al I Torneig de Futbol 7 Solidari Interbarriadas

4 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

 

Palma, 4 de febrer de 2012. – El tinent de batl

e de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, i el president de l’associació Projecte Home Balears, Bartomeu Català, han assistit aquest migdia al desenvolupament del I Torneig de Futbol 7 solidari Interbarriadas, que se celebrarà al llarg de tota la jornada d’avui diumenge al poliesportiu de Son Moix.

Un total de 29 equips, 16 masculins i 13 femenins, estan disputant la primera edició d’aquest torneig, organitzat per l’Ajuntament de Palma en col·laboració amb Projecte Home Balears amb l’objectiu de fomentar la cooperació, la participació i l’esport a la ciutat.

També han estat presents els regidors de districte Belén Soto i Joan Pau Reus, el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich i el gerent de l’IME, Antoni Ramis.

Per a l’organització d’aquest torneig, Cort ha comptat també amb la col.laboració de la Federació de Futbol de les Illes Balears, el Col·legi d’Àrbitres de les Illes Balears, l’Associació Cultural Romaní, la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears , l’Associació de Donants de Sang de Mallorca, FEPAE, Sa Nostra, Grup Güell, Ràdio Balear i Coca Cola.

 Peu de foto. – D’esquerra a dreta José Manuel Taboas, director del torneig i coordinador esportiu de l’Associació Romaní, el regidor Joan Pau Reus, Bartomeu Català, president de Projecte Home Balears; la regidora Belén Soto, el tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet; el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, i el gerent de l’IME, Antoni Ramis, aquest matí a Son Moix.

 

El teniente de alcalde de Cultura i Esports, Fernando Gilet, y el presidente de Projecte Home Balears, Bartomeu Català, asisten al I Torneo de Futbol 7 Solidari Interbarriadas

 

Palma, 4 de febrero de 2012.- El teniente de alcalde de Cultura i Esports del Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, y el presidente de la asociación Projecte Home Balears, Bartomeu Català, han asistido este mediodía al desarrollo del I Torneo de Fútbol 7 Solidario Interbarriadas, que se celebrará a lo largo de toda la jornada de hoy domingo en el polideportivo de Son Moix.

Un total de 29 equipos, 16 masculinos y 13 femeninos, están disputando la primera edición de este torneo, organizado por el Ajuntament de Palma en colaboración con Projecte Home Balears con el objetivo de fomentar la cooperación, la participación y el deporte en la ciudad.

También han estado presentes los concejales de distrito Belén Soto y Joan Pau Reus, el director general d’Esports del Ajuntament de Palma, Damià Vich y el gerente del IME, Antoni Ramis.

Para la organización de este torneo, Cort ha contado también con la colaboración de la Federació de Futbol de les Illes Balears, el Col.legi d’Àrbitres de les Illes Balears, la Asociación Cultural Romaní, la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears, la Associació de Donants de Sang de Mallorca, FEPAE, Sa Nostra, Grup Güell, Ràdio Balear y Coca Cola.  

Pie de foto.- De izquierda a derecha,  José Manuel Taboas, director del torneo y coordinador deportivo de la Asociación Romaní; el regidor Joan Pau Reus, Bartomeu Català, presidente de Projecte Home Balears; la regidora Belén Soto, el teniente de alcalde de Cultura i Esports, Fernando Gilet; el director general d’Esports del Ajuntament de Palma, Damià Vich, y el gerente del IME, Antoni Ramis, esta mañana en Son Moix.

El teniente de alcalde de Cultura i Esports, Fernando Gilet, y el presidente de Projecte Home Balears, Bartomeu Català, asisten al I Torneo de Futbol 7 Solidari Interbarriadas

 

Palma, 4 de febrero de 2012.- El teniente de alcalde de Cultura i Esports del Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, y el presidente de la asociación Projecte Home Balears, Bartomeu Català, han asistido este mediodía al desarrollo del I Torneo de Fútbol 7 Solidario Interbarriadas, que se celebrará a lo largo de toda la jornada de hoy domingo en el polideportivo de Son Moix.

Un total de 29 equipos, 16 masculinos y 13 femeninos, están disputando la primera edición de este torneo, organizado por el Ajuntament de Palma en colaboración con Projecte Home Balears con el objetivo de fomentar la cooperación, la participación y el deporte en la ciudad.

También han estado presentes los concejales de distrito Belén Soto y Joan Pau Reus, el director general d’Esports del Ajuntament de Palma, Damià Vich y el gerente del IME, Antoni Ramis.

Para la organización de este torneo, Cort ha contado también con la colaboración de la Federació de Futbol de les Illes Balears, el Col.legi d’Àrbitres de les Illes Balears, la Asociación Cultural Romaní, la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears, la Associació de Donants de Sang de Mallorca, FEPAE, Sa Nostra, Grup Güell, Ràdio Balear y Coca Cola.  

Pie de foto.- De izquierda a derecha,  José Manuel Taboas, director del torneo y coordinador deportivo de la Asociación Romaní; el regidor Joan Pau Reus, Bartomeu Català, presidente de Projecte Home Balears; la regidora Belén Soto, el teniente de alcalde de Cultura i Esports, Fernando Gilet; el director general d’Esports del Ajuntament de Palma, Damià Vich, y el gerente del IME, Antoni Ramis, esta mañana en Son Moix.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com