Josep Mascaró aconsegueix el 7è DAN de judo

7 marzo 2012 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes
.

En Pep Mascaró esta d’enhorabona ja que acaba d’aconseguir la titulació de 7è DAN,titulació que al desembre li va ser lliurada a Madrid amb motiu de la festa de gala de la Real Federació Espanyola, concretament en el saló d’actes del Comitè Olímpic Espanyol, i de la mà del seu president Alejandro Blanco.

No obstant aquesta notícia pa publicam ara, ja que a la festa de gala del 50 aniversari de la Federació Balear (celebrada el passat dissabte 29 d’abril) va ser quan es va fer el lliurament de manera oficial, aquesta  vegada de la mà del Mestre japonès  Shu Taira, 9è DAN, màxima graduació i tota una institució en el judo espanyol.

Amb aquesta nova titulació, la més alta del judo Balear, únicament sis són els mestres de les nostres Illes posseïdors d’aquest respectuós cinturó blanc vermell.

Informa:   Deporte Balear fuente: capvermell.org

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com