El poliesportiu municipal Germans Escalas acull el campionat de karate final escolar infantil, juvenil i adaptat

17 marzo 2012 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Especiales, Otros Deportes

Palma, 17 de març de 2012.- El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich; el director general d’Esports del Govern dels Illes Balears, Javier Morente, i el director general d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, han assistit avui dissabte al campionat de karate final escolar infantil, juvenil i adaptat en el qual han pres part participants de tota la Comunitat Autònoma. El campionat, organitzat per la Federació de Karate de les Illes Balears amb la col.laboració del Ajuntament de Palma, ha tingut lloc al poliesportiu municipal Germans Escalas i ha comptat també amb la presència del nedador paralímpic mallorquí Xavi Torres.

Comentarios cerrados