DISSABTE 5 DE MAIG, CLINIC DE VOLEI A SON ANGELATS

28 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

Enmarcat dins el programa del torneig de volei nacional infantil i cadet que organitza el CVS pel proper cap de setmana, el dissabte dematí es celebrarà un clínic-coloqui entre tots els tècnics assitents en que es debatran diferents aspectes de la planificació del treball en els diferents clubs així com altres aspectes que segur aniran sorgint al llarg de la trobada.

El clínic es desenvoluparà en una de les sales de Son Angelats de 10:00 h a 13:00 h del matí.
Els temes principals que es tractaran son :
* Planificació de la feina dels diferents aspectes del volei per edats (tècnica, tàctica, psicològica, etc…)
* Planificació de les seleccions autonòmiques i la seva interactuació i compatibilitat amb els clubs.
* Compatibilitat clubs – centres de tecnificació.

* Estructuració dels clubs. Organigrama tècnic. Distribució dels equips. Model de treball.

Tots aquests temes seran introduïts i explicats per els tècnics convidats dels equips catalans que tradicionalment han ocupat les posicions d’honor del panorama nacional. Recordem que en la darrera edició del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, les seleccions catalanes han guanyat en les dues categories femenines i que en les masculines han ocupat la segona i sisena posició.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com