CAP DE SETMANA DE CAMPIONATS DE MALLORCA, 28/29.04.12

30 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

INFANTILS FEMENINES I ALEVINS MASCULINS DEL JOAN CAPÓ, CAMPIONS PER EQUIPS


7 medalles individuals en el campionat cadet

En el “Prínceps d´Espanya” i en dues llargues jornades de dissabte i diumenge dematí els atletes de les categories juvenil i cadet (individual); infantil i aleví (per equips) han disputat campionats insulars.

Cada una de les jornades començà amb l´”aperitiu” d´un campionat per equips (el dissabte fou el torn dels alevins, el diumenge dels infantils) i continuà amb les proves individuals per a cadets i juvenils.

La participació del Joan Capó ha estat molt notable i entre les dues jornades han participat 21 dels nostres atletes (5 d´ells a les dues sessions)

CAMPIONAT DE MALLORCA PER EQUIPS ALEVINS

Alev.masc. Competició amb una participació molt nombrosa (13 equips femenins i 9 masculins) i sensacional èxit dels nostres alevins masculins que amb únicament 4 atletes guanyaren amb claretat el campionat.

Fou un equip molt sòlid ja que en les 8 proves celebrades foren primers a 3, segons a altres 3, tercers a una altra. Andreu Parera (guanyador del pes i la pilota), Antoni Bennàsar (1er a alçada i segon a llargada), Àlex J. Durán (2on a 500 m. llisos i 3er a 60 m. tanques) i el debutant Luke Ackers foren els protagonistes de la victòria global. A més a més obtingueren marques molt valuoses.

La classificació final quedà així: 1er Joan Capó, 60 punts; 2on C.A. Manacor, 51; 3e C.E. Campos, 51; … fins a 9 equips

Ale. fem. Les alevins femenines només pogueren comptar amb dues atletes (Laura Granado i Anna Caterina Servera) i hagueren de deixar 4 proves buides. Per tant la seva classificació (12è lloc amb 22 punts) el lògica i no pogueren fer gaire més.

El podi femení fou: 1er CAB Siurell OC, 2on EE Muro, 3er C.A. Palma

CAMPIONAT DE MALLORCA PER EQUIPS INFANTILS

Aquesta categoria també reuní una participació mai vista (10 equips de nines i 11 de nins).

En categoria femenina un molt compacte equip del Joan Capó resultà guanyador amb una diferència de 10 punts sobre el segon classificatInf. fem.. Entre els 10 equips la pitjor classificació d´una atleta del Joan Capó fou el 5è lloc.

La majoria de les nostres atletes feren les seves millors marques, en una jornada molt completa.

L´equip va estar integrat per Irene Torralba (1ª a pes, 2ª a alçada), Francina Parera (1ª a javelina), Marina Hernández (3ª a 500 m. llisos), Aina Bennàsar (3ª a llargada i 4ª a 80 m. llisos), Margalida Adrover (5ª a 80 m. tanques i 1ª al control de 3.000 m. marxa) i Antònia Heredia (relleus)

Classificació final: 1er Joan Capó, 63.5 punts; 2on C.A. Palma, 53.5; er EE Muro, 53; … fins a 10 equipsInf. masc..

Encara que la seva classificació no fos brillant (8è, 38 punts) tenen un gran mèrit els 4 nins infantils del Joan Capó, capaços de competir i completar totes les proves. El resultat individual més destacat fou la victòria parcial de Xisco López a javelina (atleta que també va córrer la prova de 500 m. llisos). Completaren l´equip Felip Ferradas (pes i alçada), Gori Vicens (80 m. llisos i llargada) i Francesc Binimelis (80 m. tanques).

El guanyador fou el CAB – Siurell OC amb 77 punts; 2on va ser el C.A. S´Arenal – Llucmajor (68) i tercer el Sant Josep Obrer (57).

CAMPIONAT DE MALLORCA INDIVIDUAL CADET I JUVENIL

Amb les importants absències de la juvenil Noelia Torralba (malalta) i del cadet Francisco Santiago (?), tota la representació del Joan Capó es concentrà a la categoria cadet femenina, amb 5 atletes.

Cadet fem. Aquestes atletes pujaren al podi en 7 ocasions amb mencions especials per Maria Adrover que ho va fer 5 vegades (3 a nivell individual i 2 per equips) i Caterina Contestí en  4(2 individuals, 2 per equips).

Maria Adrover, amb una molt bona forma, va fer: 1ª a 300 m. tanques (55.21), 1ª a triple salt (9.31, +2.3), 3ª a 600 m. llisos i 4ª a alçada (1.32).

Caterina Contestí: 1ª a 3.000 m. marxa amb marca personal (18.10) i 3ª a 300 m. tanques (1.07.73)

Xisca Gayà: 4ª als 300 m. llisos (52.78), 10ª als 100 m. llisos (16.02, -1.8) i també participà a llargada i javelina.

Maria Binimelis: 5ª a 600 m. llisos i 6ª a 1.000 m. llisos (4.12.23)

Maria del Mar Fuster: 6ª a 600 m.llisos, 7ª a 300 m. llisos (1.04.11) i 14ª a 100 m. llisos (17.83, -1.0)

El relleu 4 x 100 (Contestí / Fuster / Gayà / Adrover) va fer 3er (1.01.41) i el 4 x 300 (Contestí / Binimelis / Gayà /Adrover) quedà 1er.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com