EL VIII CAMPUS D’ESTIU DEL BÀSQUET MANACOR FOU UN GRAN ÈXIT

5 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El CAMPUS D’ESTIU comptà amb la participació de més de cinquanta  nins i nines d’entre quatre i setze anys que treballaren de valent al llarg d’una setmana calorosa i clarament estiuenca.

Malgrat la calor i el cansament els nins i nines participants mostraren un gran entusiasme i s’esforçaren de valent per tal de millorar en cada un dels entrenaments i competir al cent per cent en les diferents competicions dutes a terme al llarg dels sis dies.

Després de treballar diferents aspectes tècnics i tàctics del bàsquet, el darrer dia de Campus es realitzaren les diferents finals de les competicions de tir, domini i 3c3. Acte seguit es feu l’entrega de trofeus i de camisetes, a més d’una fotografia de tots els nins, nines, entrenadors i entrenadores participants.

Des d’aquestes pàgines volem felicitar els nins i nines participants, els pares i mares, els entrenadors i entrenadores que han treballat de valent al llarg de la setmana i agrair l’ajuda i col·laboració d’en Ricard Rubinat, na Paula i del nostre president, en Rafel Pastor.

Per finalitzar el Club Bàsquet Manacor també vol donar les gràcies a Fruites Pomar que ens ha ofert fruita ben fresca al llarg de tots els dies per tal que tothom pogués berenar després de l’esforç.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com