T’AGRADA EL BÀSQUET…APUNTA’T AL BÀSQUET MANACOR!!

28 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Ja acaba l’agost, s’acaben les vacances escolars i els nins i nines de Manacor i la nostra comarca ja preparen amb ganes, il·lusió i …una mica de peresa la tornada a les aules amb ganes de conèixer els nous mestres, tornar a veure els companys i companyes i gaudir dels temps d’esplai jugant i rient, corrent i descansant…

I l’inici de l’escola també suposa pels nins i nines la possibilitat de realitzar activitats extra escolars per tal tenir unes hores de diversió entre la tasca i l’hora de dormir…per això, pensant amb els nins i nines i els pares i mares moltes vegades enfeinats i amb poc temps per poder assolir tota la tasca educativa que necessiten els infants, el nostre club, EL CLUB BÀSQUET MANACOR, obre les seves portes a tots els jovenets i jovenetes i a totes les famílies, oferint la possibilitat d’entrar a formar part del nostre club mitjançant diverses possibilitats i diferents horaris intentat que tothom que ho vulgui pugui practicar un esport sa, educatiu i ple de valors positius dins el marc d’un ambient familiar i de la mà de persones qualificades i amb experiència dins el món de l’educació i l’esport.

Es per això que si tens entre 5 i 16 anys i vols aprendre, divertir-te, conèixer nous amics i amigues i tens ganes de fer cistelles celebrant-les amb la teva família i amics pots venir al POLIESPORTIU LA SALLE, tots els dies a partir de dia 3 de setembre de les 17.30 fins les 20:00 i demanar informació sobre la nostra oferta esportiva i educativa. A més a més també et pots posar en contacte amb nosaltres a través dels telèfons: JUAN MANUEL BERNABÉ 627703534, MONTSE PASCUAL 651863762, LLORENÇ CARRERES 652938195 o XISCO MIRÓ 667025063.

 

EN MIQUEL ÀNGEL FONS REALITZA UN GRAN TORNEIG AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA U14.

 

En Miquel Àngel Fons, jugador del nostre club fins enguany i ara a les files del Reial Madrid fou escollit per participar a un torneig internacional amb la selecció espanyola de bàsquet U14.

Al llarg de la competició celebrada a Eslovenia, en Miquel Àngel fou un dels jugadors més destacats de l’equip espanyol i també de tot el torneig. Gràcies a la seva brillant actuació el combinat d’Espanya aconseguí la segona posició final i a títol personal en Miquel Àngel entrà a formar part dels cinc millors jugadors de la competició.

Des d’aquestes pàgines el nostre Club vol felicitar a en Miquel Àngel per la seva gran actuació i per l’enorme orgull i alegria en que ens omple cada vegada que agafa una pìlota de bàsquet.

Gràcies Miquel Àngel!!!!

 

FINALITZA UNA GRAN PRETEMPORADA DELS EQUIPS CADETS, JÚNIORS I SÈNIORS TAN MASCULINS COM FEMENINS.

 

Al llarg del més d’agost els jugadors i jugadores en edat cadet, júnior i sénior han realitzat la pretemporada a Sa Coma per tal de començar a preparar el cos per la competició que començarà el proper més de setembre.

Han estat dies de molta calor i de molt d’esforç però cal felicitar als jugadors, jugadores i entrenadors que s’han compromès al màxim per tal de començar la temporada amb molt bon peu.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com