AMISTÓS EQUIP REGIONAL ALAIOR 1 – FERRE 1.

10 septiembre 2012 | Por Redacción | Categoria: Amistosos, Fútbol

Ahir capvespre l’equip regional va jugar un emocionant partit a Alaior en que el resultat va ser d’empat a un gol, tot i estar en pretemporada els dos equips van jugar amb intensitat durant tot el partit, l’equip va acabar amb força tot i poder disposar de 1 canvi, ja que encara entre lesions i motius laborals no podém comptar amb assiduitat de tota la plantilla, peró la imatge de l’equip va ser positiva contra un equip que també va posar hi orgull i presionava amb insistencia, tot haver hi pocs gols haguessin pogut marcar mes gols els dos equips, per part nostra vam disposar de una pilota al pal de Fabri en una falta, la primera part en una bona jugada en Fabri hagués pogut marcar també, igual que les ocasions que va tenir després de anar-se per rapidesa del seu marcador de n’Helenio, a mes d’altres xuts de Xavi Barber, Angel i Caballo, l’equip Alaiorenc es va avançar de penal, peró l’equip va apretar en els darrers 20 minuts conseguint l’empat en Caballo.
Fins el final l’equip va mostrar caracter i va anar per el partit, al final el resultat es lo de menys i si veure que anam per el bon cami, i l’objectiu es arribar be al dia 30 de setembre en el debut de copa contra el Nortenyo.
Aquest diumenge dia 16 de setembre de nou un altra partit, será a Ciutadella contra un jove i combatiu Atletic que ha tornat amb ganes a partir de les 18.00 hores.

L’equip juvenil jugará també el dia 22 de setembre a Alaior un partit amistós a les 17.00 hores.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com