Bona represa de la competició per s’equip de sa segona divisió femení

22 enero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Amb bon joc aquest passat cap de setmana ses jugadores de s’equip de sa segona divisió femenina doblegaren amb claredat al C.V. Rafal Vell ‘A’ al poliesportiu Germans Escalas de Son gotleu per un marcador global de 0-3 i parcials de 12-25, 18-25 i 19-25.

El primer set començà amb forta presió del servei de ses portolanes sobre la recepció local lo que aviat conferí una avantatge còmoda per a les visitants, que controlaven amb comoditat els serveis i atacs rivals. Molt d’ordre i disciplina a la linea defensiva aportaren seguretat a s‘atac per anar incrementant s’avantatge al marcador i emportar-se es primer parcial de la segona volta i de s’any per un clar 12-25.

En el segon set sa cosa començà més igualada, s’equip Rafaler no volia conformar-se amb el paper de víctima i apretà amb la recepció. Aprofitant-se d’una lleugera relaxació en ses visitants aconseguiren mantenir el marcador aparellat fins gairebé el tram final del set, on ses jugadores potolanes enganxàren una bona ratxa de serveis per establir el definitiu 18-25 al marcador.

Amb el marcador favorable i donat que el rival no semblava massa inquietant, no tant pel marcador com pel joc desenvolupat a la pista, s’entrenador decidí fer canvis de posicions i donar entrada jugadores de refresc i provar en joc real alguna jugadora permutada de sa seva posició habitual fins ara. Tot i que de principi costà posar-se en marxa, ja que altra cop hi hagué tímida reacció local que apretà tot lo que pogué per intentar igualar el potencial de s’equip portolà, cap a mitjans de set ja disposaren d’una avantatge tranquilitzadora gràcies en part a la bona selecció al servei i sa fiabilitat de s’atac, que mica en mica s’ha de convertir en sa clau per guanyar partits, sobretot de cara a desplaçaments i partits propers i més igualats amb rivals molt més difícils. Així s’aconseguí liquidar el partit amb el definitiu 19-25 que significava la retrobada amb la victòria per s’equip de Marratxí i mantenir-mos a s’estela del líder el C.V. Pollença.

Aquesta setmana mos toca seguir millorant contra s’equip ‘B’ del Rafal Vell a partir de les 16:00 al pavelló de Blanquerna. Cap amunt NINES!!!