Primera victoria del Podas y Talas CV Pòrtol en la fase final de 1 ª balear

26 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley
Primera balear masculina portol

Ajustada victoria de nuestros representantes en la primera balear masculina que tuvo que decidir el set de desempate, por unos parciales de 18-25 / 25-21 / 10-25 / 25-20 / 7-15.

El partido empezaba bien por nuestros en el primer set, donde los portulanos supieron imponer su juego y aprovechar los errores del equipo contrario, para tomar ventaja y conservarla hasta final de siete.

En el segundo set, el CV Artà supo aprovechar una mala racha de los nuestros, para mantener la ventaja hasta final de siete, e igualar el partido a un set iguales.

El tercer set se resume mirando el parcial final (10-25), donde nuestros estuvieron muy efectivos, y el equipo contrario ya mirando al cuarto set reservó a la mayoría de sus jugadores titulares.

El cuarto set comenzaba igualado, pero a mediados sido una otra mala racha de juego, condenaba a nuestros a jugar un set de desempate que, una vez conjurados para jugar al máximo nivel, caía de nuestra parte de forma cómoda como refleja el parcial final de 7-15.

Partido pues con momentos de buen juego, pero donde las rachas puntuales de mal juego hicieron que el partido se complicara más de lo previsto.

Próximo partido el próximo sábado día 2 de marzo a las 20h en el Pabellón Costa i Llobera contra el Manacor, gran rival en la fase regular y seguro en esta fase final de liga. Una vez más pedimos a toda la afición la asistencia al pabellón para animar a nuestros … VOS necesitamos!

Primera victòria del Podes i Tales CV Pòrtol a la fase final de 1ª balear

Ajustada victòria dels nostres representants a la primera balear masculina que s’hagué de decidir al set de desempat, per uns parcials de 18-25 / 25-21 / 10-25 / 25-20 / 7-15.

El partit començava bé pels nostres al primer set, a on els portolans saberen imposar el seu joc i aprofitar les errades de l’equip contrari, per agafar avantatge i conservar-la fins a final de set.

Al segon set, el CV Artà va saber aprofitar una mala ratxa dels nostres, per mantenir l’avantatge fins a final de set, i igualar el partit a un set iguals.

El tercer set es resumeix mirant el parcial final (10-25), on els nostres varen estar molt efectius, i l’equip contrari ja mirant al quart set va reservar a la majoria dels seus jugadors titulars.

El quart set començava igualat, però a mitjan set una altre mala ratxa de joc, condemnava als nostres a jugar un set de desempat que, una vegada conjurats per jugar al màxim nivell, queia de la nostra part de forma còmoda com reflexa el parcial final de 7-15.

Partit doncs amb moments de bon joc, però on les ratxes puntuals de mal joc varen fer que el partit es compliqués més del previst.

Proper partit el proper dissabte dia 2 de març a les 20h al Pavelló Costa i Llobera contra el Manacor, gran rival a la fase regular i a ben segur en aquesta fase final de lliga. Una vegada més demanam a tota l’afició l’assistència al pavelló per animar als nostres… VOS NECESSITAM!!