VII Mitja Marató de Pollença 2013; 7 de Abril Polideportivo Pto.Pollensa

4 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Fútbol, Otros Deportes

  Sortida i arribada: Al polisportiu de Pollença.
Recorregut: El recorregut estarà tancat al trànsit i serà homologat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme. El recorregut transitarà per els carrers de Pollença i Port de Pollença.
La competició serà el Campionat de Balears de Mitja Marató.
Avituallament: Aigua i beguda isotònica en els Kms.: 4, 8, 12, 16, 20.
Temps límit: A les 3.00 hores de l’inici de la competició es tancarà el control.
Edat mínima: 18 anys complerts el dia de la competició.
Categories: Es considerarà constituïda una categoria, quan hi hagi 5 inscrits o més, de no ésser així, l’organització l’anul·laria o suspendria , i passaria els participants a una altre categoria.Guarda-roba: A la sortida/arribada hi haurà un servei de custòdia de roba que vetllarà per les pertinences dels atletes. La retirada es farà mitjançant el número de dorsal.

Control de carrera: Es realitzarà mitjançant chip que anirà a la sabata dels atletes, l’import del lloguer del chip anirà a càrrec dels participants. Els participants que ja siguen propietaris del chip groc podran emprar el seu. El Jutge Àrbitre de la Real Federació Espanyola d’Atletisme i el Comitè de Jutges de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, seran els encarregats del control i de les classificacions oficials de la carrera.

Reclamació: Se cursaran al Jutge Àrbitre per escrit, dins dels 30 minuts posteriors de la notificació dels resultats, previ deposi de 100 € , en cas d’ésser justa la reclamació efectuada, li seran retornats.

Obsequis: En retirar el dorsal cada atleta rebrà una bossa amb varis obsequis, i passats uns dies podrà descarregar el seu diploma de la nostra pàgina web (www.mitjamaratopollensa.com).

Metge de Carrera: Hi haurà un Metge de Carrera responsable dels serveis metges. Tots els atletes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que requereixin atencions especials hauran de notificar a la Organització abans d’iniciar la competició i fer-ho constar al anvers del dorsal.
Els atletes majors de 40 anys, hauran de disposar d’un certificat metge que acrediti la seva aptitud física.

Assegurança de Carrera: Els atletes estan coberts per una Pòlissa de Assegurances d’Accidents i de Responsabilitat Civil, que cobrirà el tractament de les lesions que es produeixin els atletes, com a conseqüència directe del transcurs de la prova, i mai com a derivació de un patiment o tara latent, imprudència, negligència, inobservància de les lleis i de les normes establertes per l’Organització, o per els danys produïts en els desplaçaments al lloc a on es farà la prova, o d’aquest a la residència dels atletes.

Seguretat Carrera: Policia Local de Pollença, Subsector de Tràfic de la Guardia Civil, Protecció Civil de Pollença i l’Organització són els encarregats de de la seguretat de la prova, els atletes participants obeiran totes les indicacions que rebin del personal encarregat de la seguretat de la prova.

Ambulàncies: Hi haurà un servei d’ambulàncies, a la sortida i una dins el recorregut.

Ucinckaeme i Nordic Walking: L’edat mínima per participar a questes proves de 5km es de 8 anys, complits abans del dia de la cursa.

L’entrega de premis en metàl·lic es farà dins els propers 8 dies hàbils després de la cursa.

Categories:

– Junior Masculí (nascuts al 1993 o 1992)
– Junior Femení (nascudes al 1993 o 1992)
– Promesa Masculí (nascuts al 1991, 1990 o 1989)
– Promesa Femení (nascudes al 1991, 1990 o 1989)
– Veterans M35 (Homes de 35 a 39 anys)
– Veterans M40 (Homes de 40 a 44 anys)
– Veterans M45 (Homes de 45 a 49 anys)
– Veterans M50 (Homes de 50 a 54 anys)
– Veterans M55 (Homes de 55 a 59 anys)
– Veterans M60 (Homes de 60 a 64 anys)
– Veterans M65 (Homes de 65 a 69 anys)
– Veterans M70 (Homes de més de 70 anys)
– Veteranes W35 (Dones de 35 a 39 anys)
– Veteranes W40 (Dones de 40 a 44 anys)
– Veteranes W45 (Dones de 45 a 49 anys)
– Veteranes W50 (Dones de més de 50 anys)
– Absoluta Masculí
– Absoluta Femení
– Absoluta Masculí Local
– Absoluta Femení Local

Premis:

Absoluta masculí / femení:
Trofeu als 3 primers classificats

Resta de categories:
Trofeu als 3 primers.

Els trofeus no són acumulables.


Pàgina web oficial

VII Mitja Marató de Pollensa

www.mitjamaratopollensa.com/reglament

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com