CADA DISSABTE “FUTBOL DE CA NOSTRA”, EL PROGRAMA QUE ENS DUU L’ACTUALITAT DEL NOSTRE FUTBOL

5 abril 2013 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol

Un dissabte més arriba Futbol de Ca Nostra, l’espai esportiu de la televisió autonòmica balear que cada setmana ens duu d’una forma divertida i entretinguda tota l’actualitat del futbol del d’aquí, de les nostres Illes. Xavi Bravo i Maria Mayans ens acosten la darrera hora d’una nova jornada a la Segona B i la Tercera balear, aquest dissabte a les 11.15 hores.

 

A la Tercera Divisió, el Poblense de Ramón Jiménez es consolida en la segona posició després de derrotar el líder, una Penya Esportiva que encara té 13 punts d’avantatge. El nostre comentarista Nico López ha aprofitat l’ocasió i ha entrevistat Mario Ormaechea.

 

Una de les grans revelacions d’aquesta Lliga és l’Alcúdia, que per primera vegada en tota la temporada entra en zona de play-off. Hem aprofitat aquest bon moment per fer una passejada per la murada alcudienca amb l’entrenador de l’equip, Pep Barceló.

 

A la Segona B, diumenge serem a Son Bibiloni per viure en directe un partit a vida o mort per al filial mallorquinista. A partir de les 12, els homes del Nanu Soler cercaran una victòria clau contra el Llevant B per continuar somiant amb la permanència.

 

També tendrem la darrera hora de l’Atlètic Balears, el Binissalem i el Constància, que nou jornades després ha tornat a sortir del descens directe. I atenció a John Clarkson. El polèmic entrenador de l’Ontinyent denuncia que el Nàstic de Tarragona ha intentat subornar un dels seus jugadors amb 20.000 euros. Els tarragonins es defensen i ja han dit que empendran accions legals contra Clarkson.

 

Resumir en 25 o 30 volums tota la història del futbol a Menorca. Aquest és l’ambiciós projecte que té entre mans l’Associació Històrica del Futbol Menorquí. A FCN us en contarem tots els detalls.

 

Bartu, el jugador del Penya Ciutadella, s’enfronta al nostre qüestionari. I no ens oblidam de les nostres seccions habituals: els sons de la jornada, el crack, el catacrack i el millor gol. Recordau que esperam els vostres comentaris als Twitters: @esportsib3tv o @IB3televisio amb el hashtag: #futboldecanostra.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com