FI DE TEMPORADA 2012-13, 14/06/13

15 junio 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

FEEESTA!!

Des de l´any 2000 la finca de Firella de la família Bennàsar – Adrover (d´En Bernat i de Na Bàrbara) veu la despedida festiva de la temporada dels atletes del Club Joan Capó.

Aquest divendres la fòrmula ha estat la de sempre: sortida a les 17 hores des de la Plaça de Sa Font cap a foravila, desplaçament que es fa corrent, fent marxa o caminant. Allà es pren un bon bany a la piscina i després es completa la jornada amb una bona berenada, per acabar la jornada en torn a les 19.30

2 Enguany, entre atletes, entrenadors i acompanyants s´han reunit una seixantena de persones, amb algunes absències. Una d´elles, especialment important, ha estat la de la marxadora Margalida Adrover que es trobava viatjant cap a Avilés amb la selecció balear absoluta  d´atletisme que competeix el dissabte en el Campionat d´Espanya d´autonomies.3

Les categories més joves (fins a infantils) han acabat la temporada, mentre els majors perllongaran els entrenaments una setmana més ja que el dissabte 22 encara es fa una jornada de campionats.

.

.

.

.

.

.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com