Catalina Soler dóna el màxim suport a ‘Tinita’ Pocoví, que participa demà al Campionat Europeu de Trot d’Aprenents, a Bèlgica (

27 junio 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Tinita pocovi
La consellera de Medi Ambient, el president de l’Institut Hípic de Mallorca i el president de la Federació Balear de Trot han donat suport a l’esportista, que s’ha manifestat «contenta i amb coratge»

La consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, el president de l’Institut Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, han assistit avui, a Son Pardo, a la presentació de Sebastiana Pocoví com a representant espanyola al Campionat Europeu de Trot d’Aprenents, que tindrà lloc demà divendres, 28 de juny, a Bèlgica, a l’hipòdrom de Mons.
Catalina Soler ha donat a ‘Tinita’ Pocoví el «màxim suport» i ha destacat que «la participació en aquest campionat de trot ja és un èxit i més que sigui el tercer any consecutiu que hi assisteix». «Som referents a nivell mundial i això és molt important per a nosaltres», ha afegit.
Per la seva banda, la jove joquei s’ha mostrat «molt contenta i amb coratge» per tornar al campionat europeu i aconseguir una bona posició a la cursa.
‘Tinita’ Pocoví té, avui, 65 victòries al seu palmarès, ha explicat Nicolau Gómez. «Durant tres anys consecutius ha estat la guanyadora de la puntuació d’aprenents i al 2010 va ser la guanyadora del Premi Consell de Mallorca  per a Dames», ha indicat.
El president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, també ha manifestat la seva satisfacció i orgull per la representació mallorquina en la  competició europea. Tots han desitjat molta sort a ‘Tinita’ Pocoví.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com