L’infantil del CV Pòrtol Luís Reboredo es proclama subcampió d’Espanya amb la selecció balear

8 julio 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

La més sincera enhorabona a la selecció balear infantil masculina i en especial al jugador que pertany a les files del Club Voleibol Pòrtol, Luís Reboredo, per la seva espectacular actuació en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques procalamant-se com el segon millor equip de tot el país.

Tots sabem de la dificultat de sortir a competir fora de les nostres terres. Som conscients del nivell que tenen les altres comunitats i lo complicat que és lluitar per guanyar un simple partit. Aquest subcampionat és el resultat de la bona feina feta durant tota la temporada en els clubs i l’esforç del dia a dia dels jugadors per millorar. En el cas del nostre jugador, en Lluís Reboredo, essent infantil ha jugat tota la temporada amb els cadets i ha estat entrenant amb els juvenils. Tota aquesta feina feta pel jugador s’ha vist reflectida i disparant el seu nivell de joc, acabant la temporada amb el premi d’anar al Campionat d’Espanya de seleccions i aconseguint el subcampionat.

No volem oblidar-nos d’en Ventura i en Sergio, dos jugadors del club que han estat formant part d’aquest grup (eren 14 jugadors) fins la setmana abans de partir. Ens va saber molt de greu que quedessin fora a la darrera convocatòria però això els motivarà a seguir entrenant a tope.

Des del club ens sentim molt orgullosos de tots i els animam a seguir entrenant a tope per tal d’anar millorant dia a dia i tornar a poder repetir l’espectacular resultat aconseguit enguany, enhorabona Luís i gràcies per haver confiat amb nosaltres per la teva formació voleibolística!!!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com