Baloncesto; CCE Sant Lluis-CB Es Castell (72-51)‏

25 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El CCE Sant Lluís va obtenir la quarta victòria devant el CB Es Castell, un equip que no va perdre mai la cara al partit, mostrant-se lluitador i amb un gran esperit competitiu. 7 minuts a cavall entre el segon i tercer període van ser els que van decantar la balança cap els lluissers. Amb aquesta victòria la Final a 4 es a la butcaca.

Al CCE Sant Lluís no li va resultar ser un partit còmode, no aconseguia l’objectiu plantetjat amb la presió a tota pista, ja que els grocs aconseguíen ensortir-se de la mateixa sense gaira dificultats. El partit es movia amb un marcador sense gaire diferències i alternàncies en l’electrònic, 6-10 després de dos triples consecutius dels grocs.

S’entrava en el segon acte amb màxima igualtat, 14-14. Els blaus no podien fer el joc elèctric que més be lis va, i es vèien obligats a jugar en estàtic contra la defensa zonal visitant, que mantenia la màxima igualtat, 24-24 a tres minuts del descans. Aquí es va produir el punt d’inflexió del partit. El CCE Sant Lluís va poder correr, i n’Isma i en Sergio donàren la primera aventatge clara en el marcador, parcial de 14-3 abans del descans i els blaus s’en anàven as vestidors amb 11 punts de diferència.

Tot hi que era dubte per la contractura muscular patida a Alaior, Dani Garcia va poder jugar el partit, mostrant-se recuperat de la lesió.

Un nou parcial de 10-2 després del descans, amb 8 punts del “capi”, màxim anotador blau amb 21 punts, sentenciàven el partit a l’equador del tercer període, 48-29. Però el CB Es Castell no es va efonsar, ajustant la defensa zonal i no deixant opció als lluissers per sortir en transicions ràpides, aço va fer que el marcador no s’eixamplés mes enllà de la vintena de punts. 55-34 per entrar en el darrer acte del partit.

Un darrer acte en el que molt poc va canviar en la decoració del partit. A destacar el debut del júnior Josuah Teixidor que va tenir temps de fer un triple en els tres minuts que va jugar.

Victòria final, 72-51 que certifica la presència de l’equip lluisser a la Final a 4. Resta sebre si podrà entrar com a primer i per tant organitzar la final a Ses Canaletes.

Pitu Jiménez s'està convertint en el "rei" de les assistències. Ahi 6 van ser les que va donar el basse blau

Pitu Jiménez s’està convertint en el “rei” de les assistències. Dissabte van ser 6 les que va donar el basse blau

Fitxa tècnica

CCE Sant Lluís 72 (14-24-17-17): Josuah 3, Jorge 7, Mateo 2, Pau 4, Dani 6, Cice 6, Carlos 2, Isma 12, Miki 6, Xavi 3, Sergio 21.

20 de 31 en tirs lliures, 23 de 38 en tirs de dos i 2 de 10 en tirs de tres. 37 rebots, 28 defensius i 9 ofensius. 22 faltes personals, una tècnica. El.liminat per faltes Miki Ortiz.

CB Es Castell 51 (14-13-7-17): Arguimbau 15, Barber, Carretero 11, Cuenca 5, Bracho 5, Diaz, Llabrez, 3, Aguirre 2, Martínez 2, Mas 7.

26 faltes personals, 1 tècnica. El.liminat per faltes personals Aguirre.