Cronica Club Voleybol Manacor ; El equipo L EQUIPO CADETE FEMENINO, subcampeón de MALLORCA

4 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Volley

 

CADETE FEMENINO MANACOR

Este pasado sábado se jugó en el Polideportivo Cide el Campeonato de Mallorca de Cadete Femenino con la participación de los 4 primeros clasificados de la Liga regular.

Elequipo de Manacor, tercer clasificado en la Liga, se enfrentaba al segundo clasificado, el CV. La Salle Pont D’ Inca, equipo que, en la Liga había ganado los dos partidos en los que se enfrentaron

En el primer Set nuestras jugadoras salieron muy nerviosas y no jugaron a su nivel de juego, lo que aprovecharon las jugadoras contrarias para ganar este primer Set.

A partir del segundo Set nuestro equipo reaccionó y mejorar el juego que habían hecho en el primer set, consiguiendo dar la vuelta al marcador y ganando los siguientes tres Siete, apuntaron la victoria y la clasificación para jugar la Final del Campeonato de Mallorca y la Final del Campeonato de Baleares.

En la otra semifinal, el CV. Cide, ganó el CV. Soller por un claro 3-0.

En el partido por el tercer y cuarto puesto, el CV. Soller ganó por 3-1 al CV. La Salle Pont D’ Inca.

En la final nuestro equipo, aunque perdió por 3-0, jugó a un buen nivel y nada pudo hacer ante un equipo muy bueno y superior al nuestro y que demostró porque finalizó la Liga sin perder ningún partido.

 

L’EQUIP CADET FEMENI SUBCAMPIO DE MALLORCA

Aquest pasat dissabte se va jugar al Poliesportiu Cide el Campionat de Mallorca de Cadet Femeni amb la participació dels 4 primers classificats de la Lliga regular.

El nostre equip, tercer classificat a la Lliga, s’enfrontava al segon classificat, el CV. La Salle Pont d’Inca, equip que, a la Lliga havia guanyat els dos partits que havía jugat amb nosaltres.

En el primer Set les nostres jugadores varen sortir molt nervisoses i no varen jugar al seu nivell de joc, lo que varen aprofitar les jugadores contraries per guanyar aquest primer Set.

A partir del segon Set el nostre equip va reaccionar i va millorar el joc que havian fet al primer set, aconseguint donar la volta al marcador i guanyant els següents tres Set, s’apuntaren la victoria i la classificació per jugar la Final del Campionat de Mallorca i la Final del Campionat de Balears.

A l’altra semifinal, el CV. Cide, va guanyar al CV. Soller per un clar 3-0.

En el partit pel tercer i quart lloc, el CV. Soller va guanyar per 3-1 al CV. La Salle Pont D’Inca.

A la final el nostre equip, encara perdre per 3-0, va jugar a un bon nivell i res va poder fer devant un equip molt bó i superior al nostre i que va demostrar el perque va finalitzar la Lliga sense perdre cap partit.

 

Aquest dissabte i diumenge, 10 i 11 de Maig, se jugará al Poliesportiu de l’Universitat de les Illes Balears, el Campionat de Balears de Cadet Femení.

Els horaris dels partits del CV. Manacor son els següents :

CV. Manacor – CV. Ciutadella, dissabte a les 12’00 hores.

CV. Manacor – CV. Eivissa, dissabte a les 18’00 hores.

CV. Manacor – CV. Cide, diumenge a les 12’00 hores.

 

PLAY OFF D’ASCENS AL GRUP PRIMER D’INFANTIL FEMENINA

 

Aquest pasat divendres, el CV. Porto Cristo Infantil Femení, jugava el primer partit del Play Off d’ascens al Grup Primer de la Categoría Infantil Femenina.

Aquest primer partit se jugava dins el CV. Montesión de Palma, i el nostre equip se va imposar clarament per 0-3, amb parcials de 10-25, 11-25 i 16-25.

Aquest divendres, día 9 de Maig, a les 19’00 hores, se jugará a Porto Cristo el partit de tornada, que, després del resultat del partit de l’anada, no toca tenir gaire dificultats el nostre equip pera conseguir la victoria i l’ascens.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Sports de ca Nostra

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com