El Palacio Municipal de Son Moix, protagonista de la X Fira de l’Esport

9 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes
Fira Esport

Fernando Gilet presenta “un acontecimiento familiar que surge de la ciudadanía y es ejemplo de colaboación público-privada”

 

Se espera superar los 30.000 visitantes del pasado año

 

Palma, 9 de mayo de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha destacado hoy en la presentación de la X Fira de l’Esport que se trata de un “ejemplo de cooperación de los sectores público y privado, y una muestra del apoyo del Ayuntamiento a la práctica deportiva”. La Fira, que tendrá lugar del 23 al 25 de mayo, recupera las instalaciones y las piscinas del Palacio Municipal de Deportes de Son Moix, ya a disposición de los ciudadanos de Palma.

 

Al acto de presentación, que ha tenido lugar en el auditorio del Centro de Cultura Sa Nostra-BMN, han asistido también Javier Morente, director general de Deportes del Govern de les Illes Balears, Damià Vich, director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Antoni Ramis, gerente del IME, Maria José Frau, directora general de Joves y Gaspar Caballero, jefe de Comunicación de Sa Nostra.

 

Gaspar Caballero ha querido destacar los valores de la práctica deportiva, “como la perseverancia, la fortaleza, la confianza, la solidaridad y el trabajo en equipo” como herramientas para “retos mayores de futuro”, y ha agradecido “el impulso y las facilidades que da el Ayuntamiento de Palma”.

 

Por su parte, Javier Morente ha asegurado que espera “una gran participación ciudadana” en la X Fira, que ha calificado como una “fiesta en mayúsculas y una demanda social real”. A la Fira, ha confirmado, asistirán los diferentes programas de voluntariado y tecnificación, el Instituto Balear de Juventud, y también estará presente el Carnet Jove Sa Nostra.

 

Apoyo municipal

 

La X Fira de l’Esport, recuperada por el actual equipo de gobierno, cuenta este año con 10 zonas de actividades, dos más que en la pasada edición. Gilet ha destacado que “gran parte de los costes vienen sufragados por los micropatrocinios de muchos colaboradores”, además de señalar que “entre federaciones, clubs, expositores y entidades diversas, hay más de 200 entidades que hacen posible la Fira”. No obstante,  Gilet ha dejado claro “el compromiso y el apoyo municipal” a un evento que ya cumple diez ediciones, y ha mencionado de forma especial a los 150 voluntarios que hacen posible la Fira, que “sin ellos sería inabarcable”.

 

 

Nuevas actividades y solidaridad

 

La Fira arranca el 23 de mayo de 17 a 20.30, con activiades acuáticas para niños y adultos en Son Hugo, como vela, piragüismo, acuatlón familiar o waterpolo. El 24 y 25, el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix, reabierto en marzo, tendrá “un potente inicio con infinidad de modalidades”, según Gilet, quien ha añadido que “tenemos tanto la piscina como el pabellón de Son Moix integrados en la oferta”.

 

Aparte de les casi 400 actividades que se llevarán a cabo, Gilet ha querido mencionar la fusión de cultura y deportes mediante el concurso de fotografía deportiva digital, que da la posibilidad de “unir las dos ramas de la regiduría”. Por otra parte, ha señalado las nuevas actividades y deportes poco conocidos, como el Slack-Line, como un reflejo del espíritu innovador de la Fira.

 

El teniente de alcalde ha destacado asimismo el deseo del Ayuntamiento de Palma de colaborar con iniciativas solidarias, como el “Reto del Agua” en Son Moix, a favor de UNICEF, y la “II Carrera Solidaria Cruz Roja” y “Nordic Walking Solidario Cruz Roja”, entre otros.

 

Fira Esport

 

El Palau Municipal de Son Moix, protagonista

de la X Fira de l’Esport

 

Fernando Gilet presenta “un esdeveniment familiar que sorgeix de la ciutadania i és exemple de col·laboració dels sectors públic i privat”

 

S’espera superar els 30.000 visitants de l’any passat

 

Palma, 9 de maig de 2014.- El tinent de batle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha destacat avui a la presentació de la X Fira de l’Esport que es tracta d’un “exemple de cooperació dels sectors públic i privat, i una mostra del recolçament de l’Ajuntament a la pràctica esportiva”. La Fira, que tindrà lloc del 23 al 25 de maig, recupera les instal·lacions i les piscines del Palau Municipal d’Esports de Son Moix, ja a l’abast dels ciutadans de Palma.

 

A l’acte de presentació, que ha tingut lloc a l’auditori del Centre de Cultura Sa Nostra-BMN, han assistit també Javier Morente, director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Damià Vich, director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Antoni Ramis, gerent de l’IME, Maria José Frau, directora general de Joves i Gaspar Caballero, cap de Comunicació de Sa Nostra.

 

Gaspar Caballero ha volgut destacar els valors de la pràctica esportiva, “com la perseverància, la fortaleça, la confiança, la solidaritat i el treball en equip” com a eines per a “reptes majors de futur”, i ha agraït “l’impuls i les facilitats que dòna l’Ajuntament de Palma”.

 

Per la seva part, Javier Morente ha assegurat que espera “una gran participació ciutadana” a la X Fira, que ha cal·lificat com a una “festa amb majúscules i una demanda social real”. A la Fira, ha confirmat, assistiràn els diferents programes de voluntariat i tecnificació, l’Institut Balear de Joventut, i també estarà present el Carnet Jove Sa Nostra.

 

Suport municipal

 

La X Fira de l’Esport, recuperada pel actual equip de govern, compta enguany amb 10 zones d’activitats, dues més que la darrera edició. Gilet ha destacat que “gran part dels costs venen sufragats per els micropatrocinis de molts col·laboradors”, a més de assenyalar que “entre federacions, clubs, expositors i entitats diverses, hi ha més de 200 entitats que són els que fan possible la Fira”. No obstant això, Gilet ha deixat clar “el compromís i el recolçament municipal” a un esdeveniment que ja compleix deu edicions, i ha esmentat de forma especial els 150 voluntaris que fan possible la Fira, que “sense ells seria inabarcable”.

 

 

 

 

Noves activitats i solidaritat

 

La Fira arranca el 23 de maig de 17 a 20.30, amb activitats aquàtiques per a infants i adults a Son Hugo, com a vela, piragüisme, aquatló familiar o waterpolo. El 24 i 25, el nou Palau Municipal d’Esports de Son Moix, reobert a març, tindrà “un inici potent amb infinitat de modalitats”, segons Gilet, qui ha afegit que “tenim tant al piscina com el pavelló del Palau Municipal de Son Moix integrats dins de l’oferta”.

 

Apart de les quasi 400 activitats que es duran a terme, Gilet ha volgut esmentar la fussió de cultura i esports mitjançant el concurs de fotografia esportiva digital, que dóna la possibilitat de “unir les dues branques de la regidoria”. Per altra banda, ha assenyalat les noves activitats i nous esports poc coneguts inclosos, com el Slack-Line, com a reflexe de l’esperit innovador de la Fira.

 

El tinent de batle ha destacat així mateix el desig de l’Ajuntament de Palma de col·laborar amb iniciatives solidàries, com el “Repte de l’Aigua” a Son Moix, a favor d’UNICEF, i la “II Cursa Solidària Creu Roja” i “Nordic Walking Solidari Creu Roja”, entre d’altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com