JESÚS TRIAY ‘SHUTÍN’ S’ADAPTA A LA SUB-21 I ES LESIONA

9 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Jesús Triay

Tot i que finalment no va poder penjar-se cap medalla, el nostre karateka del FÍSICS CIUTADELLA, Jesús Triay ‘Shutín’, va demostrar una notable adaptació a la nova categoria de sub-21 durant la concentració i torneig complert amb la Selecció Espanyola els passats dies a Madrid i en vistes al pròxim Mundial.
‘Shutín’ es va trobar al davant amb lluitadors veterans i de més pes; i així i tot, va aconseguir el seu objectiu, que no era cap altre que el d’agafar confiança i rodatge.
L’única nota negativa va ser que el ciutadellenc es va tornar a fer mal a l’espatlla dreta, on ja hi tenia molèsties importants. Açò l’obligarà ara a haver de fer una rehabilitació important per recuperar-se i augmentar aquestes bones senssacions mostrades a la concentració de l’Espanyola.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com