DIGNE PAPER DEL FÍSICS CIUTADELLA AL NACIONAL DE CLUBES

26 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
FÍSICS A LEGANES

Ja sabien abans de començar al Físics Ciutadella que la missió en aquest dur Campionat d’Espanya de Clubes 2014 de Leganés era molt complicada. Però així i tot, l’equip ciutadellenc format pels prometedors Toni Ribot, Manel Bosch i Víctor Lapuente, junt amb un karateka de Mallorca i un altre d’Eivissa, van deixar el pavelló de Menorca ben amunt.
Malgrat caure el Físics Ciutadella a la primera ronda d’aquest exigent Nacional 2014, s’ha de destacar que els karateques de Ciutadella Ribot i Bosch van aconseguir guanyar el seus combats. Però el resultat en contra final va ser de 3-2. A mencionar la victòria de Bosch contra un competidor valencià i amb qui va ser molt superior.
Amb l’expedició ciutadellenca, i junt amb Jesús Triay ‘Shuto’ que va anar a fer de jutge, hi era Cris Ferrer (Spirit Alaior), que els va fer de monitor i a més va competir i es va proclamar campiona d’Espanya amb el seu ex equip, Samyd d’Eivissa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com