23 ÀRBITRES DE MENORCA S’EXAMINEN AL FÍSICS CIUTADELLA DAVANT FRANCISCO ESPADAS I JESÚS TRIAY ‘SHUTO’

6 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Arbitos

Arbitos

Fins a 23 àrbitres menorquins en total van fer el curs que es va celebrar aquest cap de setmana a les instal•lacions del FÍSICS CIUTADELLA. I d’aquests, n’hi havien quatre de nova titulació, tots ells del Shotokan Maó. El curs d’àrbitres, amb majoria ampla de karateques del FÍSICS, es va realitzar en tres parts: dissabte a matí a ses insta•lacions del gimnàs ciutadellenc varen fer la part teòrica, de reglament i examen. I pel capvespre varen fer les pràctiques al campionat de Lliga Escolar que es va celebrar al Pavelló Municipal de Ciutadella. Ja darrera part conssistia amb un entrenament tècnic un altre vegada al Físics.
El magistral curs va ser impartit per Francisco Espadas (director del departament d’arbitratge de la Federació Balear i àrbitre mundial), ajudat per Jesús Triay ‘Shuto’ (responsable de l’arbitratge a Menorca i àrbitre nacional, a més de director tècnic del FÍSICS).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com