EL FÍSICS CIUTADELLA TORNA A ESCENA DISSABTE EN EL CAMPIONAT DE BALEARS PER EQUIPS 2015

20 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
BALEARS I ANDORRA

BALEARS I ANDORRA

Demà dissabte membres del FÍSICS CIUTADELLA tornen a partir a Palma de Mallorca, aquesta vegada per a disputar el Campionat de Balears d’Equips 2015. I l’entitat ciutadellenca viatjarà amb dos equips; els més petits, que són Julen Triay, Rafel González i Víctor Marquès. I l’altre equip, que està format per Laia Taltavull, Toni Ribot i Víctor Lapuente.
Els dos equips lluitaran en la modalitat de kúmite i, en principi, estan amb disponibilitat de penjar-se alguna medalla, tot i que ja es veurà.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com