REUNIONS AMB ELS CLUBS PER EXPLICAR LES NOVES NORMATIVES

25 junio 2015 | Por Redacci√≥n | Categoria: comunicados, F√ļtbol, Noticias FFIB
00100_0001005222_2_reunions

.

La Federació está fent reunions amb els clubs per posar-los al dia de la Llei d’Emprenedors.

Les reunions se fan en el saló d’actes de la seu de la FFIB, on els clubs hi assisteixen per torns, segons la seva categoria. Així, dimarts hi ha haver reunions amb els representants dels clubs de categoria nacional; dimecres i dijous és el torn dels clubs amb equips de categoria Regional i Futbol Base. Dilluns estan convocats els clubs de Futbol Sala.
Posteriorment se faran convocatòries per als clubs de Menorca i Eivissa a cada illa.
El president Miquel Bestard introdueix la trobada, explicant que la normativa fins ara vigent s’ha modificat amb les noves lleis, com la d’Emprenedors, i que la Federació va crear una Comissió de Relacions Institucionals per assessorar els clubs.
Pep Sansó, membre d’aquesta Comissió, ha estat l’encarregat d’exposar els detalls de la nova normativa i la forma que tenen els clubs d’adaptar-s’hi.
També s’explica la Llei del Voluntariat, i la possible aplicació en alguns casos dels col·laboradors del futbol no professional.
Fuente FFIB

.

.

.

 

.

.

.

.

 

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com