CCE Sant Lluís, Isma Seguí seguirà vestit de blau

12 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Isma Seguí seguirà vestit de blau

Isma Seguí seguirà vestit de blau

N’Isma Seguí continuarà un any mes lligat a la disciplina blava després de l’acord arribat amb la Junta Directiva del CCE Sant Lluís i refer-se de la decisió presa fa unes setmanes.

Després de mantenir diverses reunions amb membres de la Junta Directiva i de la nova comissió de treball, en la que se li ha exposat el nou projecte, encapçalat per Xavi Carreras, el jugador lluisser ha decidit continuar amb el CCE Sant Lluís, i formarà part del planter que jugarà dins el Grup “C” de la categoria EBA.

Tant el CCE Sant Lluís com el propi jugador s’han reunit amb directius i entrenador del CB Es Castell per explicar-lis la situació. L’equip groc respecta la decisió presa per el jugador i no s’oposa a la seva marxa.

Isma Seguí ja s’entrenarà anit amb la resta de companys que iniciaran a Ses Canaletes la pretemporada.

« Comença la pretemporada per l’equip EBA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com