Formentor: una més i una menys

16 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
.

.

El passat dissabte 12, un grup de nedadors màsters del CN.Palma, anà a Formentor per participar en la XIII Travessia 7000m de Formentor.

Victoria Perez Cospedal,Juana Mª Sastre, Maria Fca. Garcia, Clara Juliani, Pedro de Miguel i Jorge Granados.
La finalitat era nedar junts la travessia en formació, la qual cosa s’aconseguí més de 5000 m.
La gent comentà aquesta acció per l’espectacularitat. Finalment tots arribarem gairebé junts. Cosa que demostrà el crono, que separà a cada un per 1 segon.
El dia acompanyà i ajudà molt al fet que la travessia fos un èxit.
Ens acompanyaren “fans” i reporters : Catalina Fernandez, Anja Marks i Bernat Ferrer, als qui agraïm el seu suport i els bons reportatges gràfics que feren. Menció especial al nostra incondicional acompanyant de piraigüa Manolo, que ens ajudà a nedar de la forma més recta possible cap a la meta.

A la classificació general Fca Garcia quedà la 3a de la seva categoria 45+; Clara Juliani 1a en la categoria pre; Victoria Perez Cospedal i Jorge Granados el premi als de mes edat en ambdues categorias.

Finalment dir que la organització va ser excel·lent així com com la logistica.
Com dic sempre en acabar una Travesia “Una més i una menys”.

CNP.  Jorge Granados

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com