Deporte Balear

Todo el deporte Balear a golpe de ratn.

Siviero: “Volem recuperar la solidesa i fiabilitat”

16 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Siviero

Siviero

El tècnic del primer equip, Gustavo Siviero compareixia avui per parlar de l’interessant partit de diumenge a les 12h a Alacant contra l’Hèrcules CF (retransmès per IB3). L’Atlètic Balears compta “amb tots els efectius disponibles” pel que l’objectiu no és altre que recuperar el camí de la victòria.

La visita al Rico Pérez serà “davant un bon equip que juga al seu camp, voldrà aprofitar la situació i és un equip en alça. Tot i això, confiam en les nostres possibilitats “. Després de la derrota davant l’Hospitalet i empat davant Olot, el primer equip balearico està “molt bé i ficats, sabent que s’han escapat punts que s’haurien d’haver defensat millor. Sens dubte estic molt content per la seva entrega i per com jugam. S’ha de créixer des d’aquí”. En aquest mateix sentit apuntava que els darrers resultats no desvien per res l’objectiu de la temporada. “Hi ha unes expectatives creades que nosaltres compartim. Això acaba de començar; un resultat bo no et fa pujar o un de negatiu t’enfonsa. El grup està tranquil, serè, calmat i sabent que és una carrera llarga de 38 jornades i fins i tot alguna més”.

Analitzant les últimes cites del campionat, Siviero es mostra convençut que és moment de “recuperar la solidesa i la fiablilidad que ens havia permès estar a dalt i; que semblava que l’equip duia molt de temps jugant junt”. El de Santa Fe reconeixia a més que el que més li “ocupa” és fer feina en defensa per aconseguir encaixar menys gols. “Si n’encaixes pocs, estàs a dalt. Hem de tancar la porteria; mantenir-la a zero; això et permet sumar molts punts i estar a dalt”.

Diumenge s’espera un rival que “ve en alça, que recupera futbolistes, confiança i moral. Voldran sumar la tercera victòria consecutiva que nosaltres li impedirem. Voldrà atacar, sortir molt fort de principi però nosaltres tenim coses a dir”, assegurava.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com