Resum del cap de setmana futbolístic

19 octubre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

El retorn a la competició dels nostres equips del planter ha deparat infinitat de situacions i resultats que anem a repassar en les properes línies.

Tercera victòria consecutiva de l’Infantil B de Krankel davant un rival que només va poder posar esforç sense recompensa tot i que els ciutadellencs del Penya Ciutadella Al intentar durant els 70 minuts que va durar el partit. Els lluissers en clara dinàmica ascendent, segueixen demostrant que la seva adaptació al nou format F11 que estrenen a la seva edat està sent positiu per al grup. Un hat trick d’Aida Fanals, acompanyats de dos gols mes obra d’Ander i Xavi Gornés van donar els tres punts que situen als nostres en tercera posició.

IMG_3490Els seus companys de categoria, però no de grup, l’Infantil A, també va somriure aquest cap de setmana amb la segona victòria consecutiva, si escau a Son Marçal i davant el Penya Ciutadella Són Marçal, en partit que van haver de remuntar per endur-se els 3 punts. Els de Josep Moll van marxar al descans per davant en el marcador gràcies al gol de Triay en el minut 17 però els de Beni Fuxà que van estar buscant-durant tot el primer temps no aconseguien igualr la contesa. Ja en el segon temps, Josep Pons primer, i David Sanchjez després en dues ocasions, van donar la volta al marcador que turó Guiem Bosch al 54 amb el 1-4 definitiu.

Partit de gran intensitat el que suc nostre Aleví A en l’Annex de ses Canaletes davant un CE Alaior que acabo tenint molt més encert de cara a gol pel que acabo emportant la victorai en un partit on els de Cecilio Morente van començar posant per delatne amb un gol de Bondia. Poc després, van reaccionar els visitatnes per agafar una vetnaja gairebé insalvable per als lluissers. El van seguir intentant amb criteri els blaus però no van trobar el camí del gol fins al minut 59 on David Muñoz retallava diferències (2-4) tot i que no va poder passar d’alli l’equip local. Els visitants es van endur la victòria en un partit on a EPSAR del resultat els blaus dieronotro pas més en el seu camí a la millora com a grup. Infantil

Qui està fent salts com a equip de forma ràpida però sense el resultat positiu de la victòria aquesta sent el Alevin C d’Albert Pons que aquest passat dissabte va caure derrota per 0-2 a casa davant el Penya Orient C en un partit on la falta d’encert de cara a gol el va fer molt de mal al quadre local. Després dels dos primers partits on els de Pons van sortir goelados, el treball setmanal li ha donat a l’equip molta mes solidesa defensiva i que li serveix per anar creixent. Tot i la derrota, la imatge de l’equip va ser de solidaritat i treball en una trobada on va poder passar de tot.

En categoria Benjamin, tan sols l’equip B de Lluís Muñoz gaudia de jornada futbolistica, ja que tant el A com el C, tenien jornada de descans. Els pupils de Muñoz visitaven Són Marçal per intentar aconseguir la seva primera victòria, cosa que no van aconseguir tot i que ho van intentar fins al final. La trobada va acabar amb una victòria per la mínima dels grocs (4-3) tot i que la imatge de lliurament i disputa per part lluissera deixo als espectadors amb la sensació d’haver vist un partit molt intens i disputat. Els gols de Jordi Pons, Aleix i Andreu no van ser suficients per aconseguir els tres punts i els locals es van emportar el partit amb el gol definitiu obra d’Isaac en el 42.

Per al diumenge van quedar les trobades mes que van acabar amb derrota per la mínima per als nostres equips, un d’ells, l’Aleví B de Quique Berlinghieri caure per 3-2 a Sant Bartomeu en un envit obert, intens i disputat en què els locals van ser mes contundents en els metres finals en els moments decisius. La part positiva per als nostres va ser de nou la capacitat de treball demostrada durant tot el partit i l’acceptació dels conceptes tàctics que treballen durant la setmana i que despres de veuen reflectits en les seves trobades. Els dos gols de Tomeu Rossello van deixar prop als de Berlinghieri que a poc van estar d’igualar el partit.

Ja per últim, l’equip Cadet visito Són Marçal en la tarda de diumenge per venir-de buit en un partit en què el gol de anaves al 26 va ser suficient per als d’Ivan Mercadal per endur-se la segona victòria consecutiva i deixar als de Micky Gomila amb la mel als llavis. Ho van intentar en nombroses ocasions els blaus però no van estar encertats davant de la meta defensada per Lara.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com