CCE Sant Lluís. Rodilla en tierra, Cabeza Alta

10 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

L’horari poc habitual del partit no va ser talisman per a l’equip Regional que va caure a Ses Canaletes per 0-1 davant un CE Ferreries mes efectiu que els de Micki Gomila que van acusar la falta d’oportunitats per superar la meta defensada per Josep Arguimbau. En una trobada en què el migcampisme es va imposar a les altres zones del camp, el solitari gol de Lluís Pons només començar la segona part va ser suficient per als blaugranes que es van tornar amb les mans plenes a Sant Bartomeu.

Els lluissers, que segueixen amb les importants baixes de Joan Orfila i Migue Coll des de fa ja diverses setmanes i la de darrero hora del meta Javi per lesió, fa que alguns dels pupils de Gomila han d’actuar en zones del camp en el qual estan poc habituats. El nivell mostrat pels blaus en els primers instants del partit demostrava les ganes que tenia d’agradar a la seva gent, massiva presència a les grades del Municipal lluisser, però el bon fer defensiu dels de Pere Genestar impedia als locals colpejar primer. Amb una intensitat més alta que en el seu últim partit, aquest handicap favorable als nostres fagué que estigués molt millor plantat sobre el camp que el seu oponent.

Després del pas per vestidors, va arribar el cop que fet i fet seria definitiu, el gol de Lluís Pons que batia a Victor Cicuendez posava en avantatge als blaugranes que a partir d’aquest moment es van posar encara més la roba de treball per defensar la mínima avantatge de que gaudien. L’entrada de Ricky que va compartir punta d’atac amb Zurbano va donar més profunditat i velocitat a l’atac lluisser, que posava en mes dificultats als defensors visitants. Una acció en el tram final en què el col·legiat decretar a instàncies del seu assistent posició antereglamentaria de Ricki agitar els ànims dels locals, en considerar que el jugador estava en posició reglamentària. Tot i els intents i l’empenta local per aconseguir com a mínim l’empat, el bon fer en defensa dels de Genestar va impedir al CCE sumar la seva primera victòria de l’any.

La propera jornada, els de Gomila visitaran San Carlos per retre visita a la UD Mahon, amb la necessitat de sumar tres punts que tornin a encaminar al grup que per feina i ambició bé s’ho mereix.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com