Lolo Sánchez, centímetres per el joc interior

18 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 Manuel Sánchez

Manuel Sánchez

 Manuel Sánchez Henningsen, pívot de 2.07 d’alçada, nascut a Santa Cruz de Tenerife (1-3-1983), i procedent del CB Cazorla de la Lliga EBA, s’ha convertit finalment en nou jugador del Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís, després de rebre la baixa del club de procedència. La Federació Espanyola de Bàsquet ja ha tramitat la seva fitxa, per lo que el jugador estarà a disposició de Xavi Carreras per el partit d’aquest diumenge amb l’Arenys.

Un jugador que sense dubte aportarà exepiència i centímetres a la pintura blava, i ajudarà a enfortir el joc interior amb homes com Sergio Muñoz, Miki Ortiz o Jaume Palmer.

Es va formar en el bàsquet tinerfeny, concretament al CB Unelco, per passar en edat cadet al FC Barcelona, el primer any a l’equip “B” i el segon al “A”. Ja el tercer any va debutar en la lliga EBA amb el club blaugrana. El Club Deportivo Baloncesto Taraconte i el Tenerife Club de Baloncesto van ser els seguents equips d’en Lolo Sánchez a la 1ª Divisió Masculina. Va retornar a la lliga EBA de la mà del Alcora B.C.

Lolo Sánchez arribarà a l’illa el pròxim divendres i viatjarà amb els seus companys el pròxim dissabte per jugar diumenge el partit a Arenys.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com