CCIESLL. Tornen els partits de la base

19 noviembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Tornen els partits de la base

Tornen els partits de la base

Nova ronda de trobades dels nostres equips de la base en la qual destaca l’inici de la competició d’els prebenjamins que tant desitjaven els nois després de mesos sense partits i en el qual estrenen oficialment la temporada i en el seu cas també de la categoria. El Poliesportiu Municipal de Maó serà la seu habitual dels partits en aquest nou curs dels tres equips que s’han format amb jugadors nascuts l’any 2008. Els jugadors del A tindran com a rival el CF Sporting de Mahón A a les 12:30 h. sent els seus companys del B, una hora abans els que s’enfrontin al C, en el derbi lluisser que tindrà el poliesportiu mahones com a seu de les dues trobades.

Els Benjamins C de CE Alaior i CCE Sant Lluís seran els primers en fer rodar la pilota a Los Pinos, dissabte 09:30 h., a la vuitena jornada de la seva subcategoria. Els de Pedro Pallisser arriben al matx en línia ascendent tot i no conèixer encara la victòria encara que la seva millora pel que fa a colocació i joc és evident. Els locals per la seva banda arriben també en posicions de la part baixa de la classificació pel que el partit s’espera igualat i en què una victòria els donaria força moral per seguir treballant.

Els seus companys del B tindran el mateix rival que els del C encara que en el seu cas serà l’Annex de Ses Canaletes el que tindrà a tots dos equips enfrontant-se. Els de Lluís Muñoz vénen de vèncer en la seva anterior partit que els deixa en quarta posició a només dos punts del seu proper rival pel que en cas de vèncer el superaran a falta de poques jornades d’acabar la Copa.

El primer equip de categoria Aleví que començara el seu partit seran els pupils d’Albert Pons que visiten el nou Bintaufa per enfrontar-se als maonesos. Els nois del C han superat ja el seu dificultós inici de Copa i ara estan a la recerca d’una regularitat que els permeti, no només escalar posicions, sinó que també trobar el seu estil de joc que els doni seguretat en ells mateixos.

Al Poliesportiu de Ses Canaletes, els babies del A tindran davant a la UD Mahon en una nova jornada del Torneig de Futbol 5. Els seus companys del B per la seva banda s’enfrontaran al CD Menorca i volen seguir gaudint del futbol en els seus inicis en aquest esport.

Els nois infantils de Beni Fuxà, jugaran com a locals la vuitena jornada de Copa de 1a. Regional davant el Penya Orient A després de caure en el seu últim partit davant el CF Sporting de Mahón. Els lluissers porten dues derrotes seguides després d’aconseguir les mateixes victòries de manera consecutiva i tindran al segon classificat davant que els obligara a donar un plus més si volen derrotar als grocs.

La derrota per la mínima dels nois de Toyo Sastre en el seu últim partit deixa una sensació agredolça als benjamins A per la trobada feta i el poc premi obtingut. El CE Alaior A, a Los Pinos, sera el seu rival d’aquesta jornada i que ve d’aconseguir dues victòries consecutives que els ha fet superar a la classificació als nostres.

Els de Ceci Morente per la seva banda disputaran el seu partit al finalitzar el dels seus companys del Benjamin B en el mateix Annexe de Ses Canaletes però en el seu cas ho faran davant la UD Mahon. La classificació general no reflecteix l’avanç constant en la seva formació dels Alevins A però la moral dels blaus ha de seguir intacta. El seu rival d’aquest dissabte és el segon classificat però és una bona oportunitat per donar un cop sobre la taula i agafar moral per al que resta de competició de Copa.

Ja per al diumenge queden tres partits de la nostra pedrera en la que un d’ells serà el que disputi l’equip cadet davant el Dosa CF. Els de Miky Gomila vénen de caure davant el líder en un super partit dels nostres tot i el resultat però orgullosos de l’encontre que van fer davant un bon rival. Els ciutadellencs, que van vèncer al CCE en el partit d’anada, arriben a Ses Canaletes en quarta posició i després d’igualar a dos gols en l’anterior jornada.

Menorca At. i CCE Sant Lluís B en Aleví, seran els primers a estrenar la matinal de diumenge, en el seu cas a l’Estadi Mahones. Els de Berlinghieri estan en ratxa i porten tres victòries consecutives arribant al coliseum mahones amb la moral pels núvols però amb els peus a terra, més si cap, quan davant esta l’actual líder de la competició i que només coneix la victòria en els seus trobades. El partit que han de fer els, blaus ha de ser gairebé perfecte si volen rascar alguna cosa positiva de la seva visita als blaugranes.

Els últims a disputar la seva jornada seran els infantils B de Krankel, que novament hauran matinar per desplaçar-se a Ciutadella per trobar-se enfront al Penya Orient B. Els blaus arriben en una espiral de resultats que a frenat la seva escalada classificatòria tot i que en cas de aconseguir la victòria davant els grocs aconseguirien superar-los en la taula ja que els locals estan només dos punts per sobre dels nostres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com