Molt a guanyar i poc a perdre

22 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca

IMG_3884_01No li espera un dissabte fàcil a l’equip Juvenil (16.30 h.) donat el dur rival que té davant per aquesta jornada, la UD Mahon, actual líder de la classificació. Els nois de Elias Noval però, no es prenen el partit com un impossible, sinó tot el contrari, un partit per créixer i donar un cop sobre la taula per refer de l’ensopegada de l’última jornada.

Amb una setmana d’entrenaments intensa ia molt bon nivell dels jugadors, la derrota davant el CE Alaior ja ha quedat enrere i amb el cap alt i la vista al capdavant han entrenat durant tota la setmana per preparar aquesta trobada. Els unionistes per la seva banda, són un dels equips favorits al títol de lliga, després d’una Copa on van arribar a les semifinals però no la final després de la eliminació davant el Penya Ciutadella. Els de Gornés, amb alguns ex-lluissers a les seves files, volen seguir manant a la taula, però per a això hauran de suar de valent per superar els nostres que vénen amb la intenció de sortir de San Carlos amb els tres punts i tornar al camí del triomf.

En el doble enfrontament entre els dos conjunts a la Copa, les victòries van caure de costat maonès, tot i que la lliga és una altra cosa i la pressió dels unionistes per estar entre els millors pot ser una arma que han de saber utilitzar els nostres per prendre el partit com un trobada on tenen molt a guanyar i poc a perdre.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com