CE Sant Lluis. Bon final d’any per la pedrera

21 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Tancat definitivament el curs futbolístic 2015 amb l’última jornada de l’any per a tots els equips del planter que tindran uns dies de descans i que tornaran a calçar-se les botes per disputar les trobades ja en el primer cap de setmana del proper any. Un balanç global de tres victòries, un empat i quatre derrotes deixa aquesta jornada, en què els equips de Futbol 5 i Futbol 6, a més del nostre Aleví A, van gaudir de jornada de descans per obligatorietat del calendari de les seves respectives categories.

En un dels dos partits disputats en l’Annex de ses Canaletes, el Benjamí A de Toyo Sastre iguala a tres gols amb el Penya Orient A, un dels favorits al títol i que va vèncer als nostres en Copa per un marcador de 0- 5. Amb lluita i molta feina, els blaus van aconseguir el premi de l’empat en un matx on els gols de Alex Pons, Claudi i Asier per als nostres van neutralitzar els tres anotats pels grocs en una trobada amb contínues alternances en el marcador que va poder decantar la balança per qualsevol de les dues esquadres. L’empat aconseguit i la resta de resultats d’aquesta jornada, deixa als de Sastre en sisena posició amb un empat i una derrota en aquesta recent estrenada Lliga.

Infantil

.

Diferent sort van córrer els altres dos equips Benjamins que van caure derrotats en els seus desplaçaments d’aquesta segona jornada. L’equip B de Lluís Muñoz visitava Los nogales per enfrontar-se al CD Migjorn, equip recent ascendit de 3a Regional però amb una barreja de jugadors de segon i primer any que va dificultar les coses als nostres. Els sis gols anotats pel local Rus, diuen molt el que va ser la trobada. Els errors puntuals dels blaus van deixar en safata el partit als d’Es Migjorn que van anar acumulant avantatge amb el pas dels minuts. Els visitants, amb dos gols de David Lara, acompanyats de l’aportació de Dani Quevedo i Borja Pons, va aconseguir maquillar el resultat.

Per la seva banda, el Benjamí C de Pedro Palliser acaba el 2015 amb una derrota per 2-0 en la seva visita de la matinal de dissabte a Es Castell per enfrontar a l’equip groc. Dos xuts a porta que van acabar el gol va ser la diferència entre ambdues esquadres que van realitzar un partit pletòric anul·lant pràcticament totes les accions ofensives del contrari. Semblava que el partit s’anava a decidir per petits detalls i així va ser, tot i la lluita i entrega habitual dels de Palliser, dos gols del local Delicado marac el partit i deixa la victòria en el feu local.

En categoria Aleví, dues trobades amb representació lluissera i dues derrotes per als nostres representants. En la matinal de dissabte i en la seva visita a Sant Bartomeu, l’equip B de Kike Berlinghieri recollir la primera derrota en Lliga davant el conjunt local per un contundent 4-1 per als de David Segui que amb aquesta victòria empaten a la classificació al CCE . El gol inicial de Marcos Moreno feia presagiar una altra trobada per als visitants que van veure com a partir del moment que es van avançar al marcador, l’efectivitat local anava pujant. El gol de Lluc Sintes per als locals abans del descans posava les taules al marcador però el segon acte va ser dolent per als nostres que van veure com els locals es van mostrar contundents en atac per tancar el partit al seu favor.

A la matinal de diumenge, l’annex de Ses Canaletes va ser testimoni de la trobada de l’equip d’Albert Pons davant el CE Mercadal, amb clara victòria per als visitants per 1-7 en un partit en què la superioritat física dels visitants va ser la diferència entre tots dos. Els de Pons ho van intentar durant tot el partit però no podien superar als de Carlos Perez que al final van acabar per endur-se el partit de forma clara.

Les alegries en aquesta jornada han vingut a categoria Infantil i Cadet amb ple de victòries dels nostres tres equips. El primer a sumar els tres punts van ser els pupils de Krankel en la seva trobada de la segona jornada, primera com a local. Els nostres van fer un partit barbaro i que va acabar decantant del bàndol local amb un penal anotat per Aida Fanals sobre la botzina. L’esforç va tenir recompensa ja que els locals van veure com el seu rival es posava en clar avantatge per 0-2, cosa que posava molt complicat el partit per als blaus. No van deixar de remar contracorrent els lluissers que van acabar per trobar la porta contraria i donar la volta al marcador en una gran remontada. Retallava distàncies els lluisers amb el gol de Josep Pons al 34 que posava el 1-2 per després empatar el partit per mediació de Jaume tan sols tres minuts després. Amb un final de partit d’infart, la pena màxima transformada per Aida deixa els tres punts a Ses Canaletes.

Just després de la trobada de l’Infantil B, era el conjunt Cadet el que tancava la seva participació a la Copa, era l’única categoria que estava sense acabar el primer Torneig de la temporada, amb una ajustada victòria per 2-1 davant el CE Ferreries, quart classificat final i que buscava alçar-se a la tercera plaça si hagués aconseguit doblegar als lluissers. Els nostres van fer una espectacular primera part que els va servir per anar-se’n al descans amb un lleuger avantatge d’un gol després del tant aconseguit per Alex Coll al minut 14 que feia justícia al que estava succeint. La segona part, els visitants van donar un pas endavant a la recerca de l’empat que van aconseguir en el minut 47 per mediació de Caballero després d’una gran jugada col·lectiva dels blaugranes. Quedaven 33 minuts per davant i els de Micky Gomila no van desesperar i van jugar un final de partit excel·lent. Un parell d’intervencions de mèrit de Samuel, sota els pals locals, va donar ales als seus companys que van acabar per tancar el partit i la Copa amb victòria després del penal transformat per Alex Coll en el descompte.

Els últims a disputar trobada a la matinal del dissabte van ser els Infantils A de Beni Fuxà que en la seva visita a Sant Marti van aconseguir la segona victòria en altres tants partits en aquesta recent iniciada Lliga 2ª Regional. Els locals, que venien de vèncer en l’estrena a domicili per 0-6, anaven a ser un os dur de rosegar, però, la superioritat física dels de Fuxà deixa el partit en clara situació per doblegar els locals, que malgrat els seus intents van acabar cedint davant els nostres per 1-6. Els gols dels nostres es van repartir per partida doble entre tres jugadors, David Sanchez, Guiem Bosch i Abel Gonzalez, que van aconseguir convertir-se en protagonistes ofensius dels seus en l’últim partit de l’any.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com