C.V. Sant Josep 0 – 3 C.V. Pòrtol Juvenil

7 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: Volley
Juvenil masculí. volei

Juvenil masculí. volei

Aquest cap de setmana els nostres juvenils han tornat a tenir partit important de la lliga, tocava es partit de tornada amb el CV Sant Josep.

Després de vàries setmanes sense jugar contra un equip juvenil, els nostres nins volien demostrar s’alt nivell que han tingut en els entrenaments.

Es primer set començava amb molta passivitat per sa nostra part. No hi havia gaires problemes en puntuar, però no es veia vòlei en cap jugada. Tot i així ens dúiem el primer punt amb un resultat de 17-25.

En es segon set es va deixar certa llibertat a l’equip dintre de sa pista, tot i que es va demanar més intensitat, havíem de veure que realment aprofitàvem es partit per posar en pràctica els entrenaments i que sa feina s’estava fent bé. Amb els ànims una mica més alts es resultat final va ser 18-25.

En es tercer i darrer set, l’objectiu principal era anar-se’n a casa amb força per a seguir entrenant sa setmana que ve amb la major intensitat possible i amb la confiança necessària per afrontar es darrer partit de sa temporada. Acabàvem amb un 12-25.

D’aquesta manera, afrontem una setmana d’entrenaments amb la major qualitat possible i sobretot amb moltes ganes d’acabar sa temporada amb bones sensacions.

Donar s’enhorabona als nins i a s’entrenador per es canvi de xip d’aquestes darreres setmanes i per estar donant es 100% en aquesta recta final. Ara només ens queda gaudir de sa feina feta amb un bon vòlei.

voleibolportol.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com