Real Mallorca i OK Group comencen un nou camí junts

18 agosto 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División, Fútbol, Quien es Quien
 .

.

La seu de OK Group a Palma ha estat aquest matí un escenari immillorable per a la presentació de l’acord de patrocini entre el Real Mallorca i el grup empresarial especialitzat en lloguer i venda de vehicles.
A partir de la present temporada, el club afegeix la important col·laboració de la marca capdavantera en el seu sector que apareixerà en les mànigues de les samarretes del primer equip en totes les competicions oficials i donarà nom a la fins ara coneguda com a Taquilla 0 del Iberostar Estadi.

IMG_0924En la signatura del conveni han estat presents el President del Real Mallorca, Monti Galmés, l’Accionista, Andy Kohlber i el Conseller Delegat Maheta Molango qui juntament amb el President i fundador de OK Group han estat els encarregats de verbalizar les bones relacions entre ambdues entitats que comparteixen valors i un objectiu comú. Representant a la plantilla del Real Mallorca, han estat presents Salomao i Jon Ansotegi.

Nombroses personalitats representatives de la societat mallorquina han acudida a l’acte que ha celebrat aquesta signatura amb un exquisit brunch en la terrassa superior de la seu de OK Group a Palma de Mallorca i que ha resultat un ambient molt agradable per a tots els assistents.

IMG_0840

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com